Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyjadřování a vystupování pana Kapitána před kamerou bylo slizské!!! a krouti se jak had.

3 0
možnosti

Asi byste si měla nastudovat, tím myslím podrobně, k čemu UMPOD je.

0 1
možnosti
Foto

Já řeknu svůj dojem a určitě bud různými aktivisty vykrákán za vlasy.

Já si myslím, že ten úřad pana Kapitána, pro mezinárodně-právní ochranu dětí se stará jednak o alimenty, pak o únosy dětí, tedy vždy o něco, co není v souladu s právem.

Pokud někdo alimenty řádně platí, pak jakoby z jurisdikce pana Kapitána vypadává. A samozřejmě i ti rodiče, kteří svým polovičkám děti neunášejí.

Asi má ten úřad i další úkoly, které neznám, ale dost pochybuji o tom, že má pan Kapitán v gesci zasahovat do jednání cizího nezávislého soudu.

Pokud situace v péči o děti v Norsku je tak katastrofální, jak se dočítám, tak si myslím, že by to mělo být řešeno na úplně jiné úrovni.

Otázkou pouze je, zda se nejedná o optický dojem, protože bohaté Norsko daleko víc láká nejrůznější cizince, než naše republika.

7 5
možnosti

Velice nerad jsem dal plus:-)

2 0
možnosti

Špatný den to bude v každém případě pro děti. Nejdůležitějších pět let žijí v jiných rodinách. Pokud se budou vracet, bude to pro ně stejně těžké jak v době, kdy je od matky vzali. BOHUŽEL dětem ublíží podruhé.

7 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik