Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Oni dobře vědí co by následovalo v případě nějakého pokusu o plošné odzbrojení. Nejsme britské ovečky. Zcela jistě zvolí salámovou metodu. Nakonec by mohlo dojít i na ty dvourané derringery. Mimochodem ten v ráži 54. je dosti dobrý. Vzpomeňme na perkusní revolvery. Znám nálady mezi střelci. Bude se ztrácet, jak (doslova) o život.

2 0
možnosti
RJ

Já teda bouchačku neodevzdám (raději jí "ztratím") a zavčas si pořídím i bezpapírový dvouranný derringer.

0 0
možnosti
Foto

Vy už v životě nemáte žádnou radost? Nebo jste členkou nějaké strašné sekty?

0 6
možnosti
DD

Zdravím a dovoluji si upřesnit. Tažení státní byrokracie proti ozbrojenému občanstvu má dlouhou tradici a veskrze ideologickou povahu. Nejde ani tak o faktické odzbrojení, ale o ponížení. Co na tom, že zakázané zbraně zmizí v ilegalitě. Hlavně že nevolník bude nevolníkem se vším všudy. Mimochodem současná migrační katastrofa činí jakékoliv snahy o odzbrojení iluzorními.

2 0
možnosti
FS

Zbraně patří ozbrojeným složkám (vojáci,policisté,celníci a p.)Lovecké zbraně myslivcům a konec.Mluvení o nějaké svobodě je jenom záminka.

0 9
možnosti
Foto

Zapomněl jste na zločince.

Zločinci zbraně mají a odzbrojit se nenechají.

Jako dobrý příklad co se děje po odzbrojení slušných lidí slouží Velká Británie. Po zákazu všech zbraní slušným lidem, stoupla okamžitě kriminalita, protože ozbrojení zločinci vědí, že oběť je odzbrojená.

Úplně stejně to proběhlo v Austrálii. Po odzbrojení slušných lidí ozbrojená kriminality zločinců stoupla.

Naopak, po povinném držení zbraní každou domácností ve městě Kennesaw v Georgii klesla násilná kriminalita o 74% a vloupačky o 89 %.

1 0
možnosti
Foto

I54v10a63n 12M76a29r34e14k

7. 6. 2016 21:28

Dělají z nás vědomě a úmyslně bezbranné ovce ! Rv

12 0
možnosti
Foto

A dělají to především ze šíleného strachu, aby se ozbrojený a nespokojený lid náhodou neobrátil proti pánům nahoře a do jednoho je nezlikvidoval. !!

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik