Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu. Z toho všeho, co bylo dosud zveřejněno jasně vyplývá, že Šlachta musí být pod dozorem.

3 0
možnosti
Foto

Nemám rád výraz "populista", protože se většinou používá naprosto nesprávně. Ale vůbec bych neprotestoval, kdyby byl takto označen pan Chovanec. Pár líbivých, vskutku "populistických" prohlášení k migrantské krizi, ale vedle toho klasická křivácká socanská politika.

9 0
možnosti
Foto

Chovancovi nevěřím, ani když ráno řekne, že je ráno. Ale co když celá ta aféra je kvůli tomu, že by po reorganizaci mohlo dojít na skutečné vyšetřování Čapího hnízda? Dotační podvod za 50 mega je na dlouhý kriminál.

No jo, je to moc optimistický nápad, já vím.

1 0
možnosti
JAN

Na to jsme mistři světa, viz. nedávná historie !

1 0
možnosti
Foto

Milá paní. Chtěla jste usednout na toaletu a místo toho jste dřepla těsně vedle a jak koukám, rovnou do.... Momentálně nás vydírá neřiditelný Šlachta, který se sám úkoluje, sám zatýká, koho chce a sám to pak vydává za úspěchy. Já za ním vidím akorát neodvedenou daň za kabelku, která položila vládu. Neviděl bych to však s jeho odchodem tak horké. Možná, když nebude po jeho, odejde dělat poradce albánské mafii, s níž má dobré kontakty, ale řekl bych, že se spíš "dá uprosit". Co by dělal bez zájmu médií. Má ostatně na své straně Babiše, Pelikána, Bradáčovou a Shapira. Společně vytvářejí iluzi tuhého boje proti všem rozkradačům, leč ve skutečnosti hlavní zloději z jejich činnosti profitují a jsou nepostižitelní a lidu se předhazují jen jednou za čas postradatelní obětní beránci, kteří sejmou hříchy vládnoucích. Když tomu nesmyslnými, ale zato pikantními odposlechy dodají kulisu ještě i sdělovací prostředky (je zajímavé, že ty hlavní patří Burešovi), publikum si smlsne a může se pohoršovat. "Mne by honili za jízdu načerno a tam kradou milióny." Jenže miláčkové. Tam se kradou miliardy, jenomže na tapety se dostanou jen ti břídilové s pár milióny v kartónu na víno. A je škoda, že tuhle falešnou hru s králíkem Rogerem neprokoukne ani paní, která má jinak velmi zdravé názory na leccos. Asi nás fakt podvádějí profesionálové.

5 13
možnosti
Foto

V tomto systému bude vždy někdo u moci a ten bude ostatní vydírat. Jednou se to nelíbí vám, podruhé paní Pavlíkové.

1 0
možnosti
SN

:-).....Právě to sleduji na TV 24 a dávám Vám plně za pravdu! Plukovník Šlachta se stal nepohodlným, je neúplatný a je před volbami. Můj názor.....je souhlasný s Vaším ! R^VR^

8 0
možnosti
Foto

TV 24? Co to je? Kde se to dá sehnat?

0 3
možnosti
Foto

Pokud má útvar 17 vedoucích, tak v jeho práci už nikdo nemůže vyznat, ani ti vedoucí.

3 0
možnosti
LK

Krásný večer paní Olgo. Velmi rád čtu Vaše blogy, ale tentokrát si myslím, že jste šlápla vedle. Myslím si to, protože když se podívám na výsledky útvaru vedeného panem Šlachtou, tak vidím pouze porušování pravidel a v důsledku toho žádné dotažené kauzy. Když náhodou dojde k odsouzení, tak je právní kvalifikace změněna na jinou než vyšetřovali. Stejně tak nevidím kauzy z prostředí organizovaného zločinu, ale zároveň je možné, že rozpory mezi mediální prezentací vlastní práce a skutečností, posuzuji nesprávně.

6 2
možnosti
OP

Dobrý večer, pane Krimle, děkuji za hezká slova. Nemyslím si o ÚOOZ, že je to bezchybný útvar, ale tato změna je tak překotná a tak účelová, že cítím potřebu vyjádřit své pohoršení. Bohužel, pokud udělá např pan Šlachta chybu, neřeší jeho nadřízení tu chybu a nehledají konsenzus, jak ji v budoucnosti neopakovat, ale útočí a shazují. Olomoučtí jsou svérázní, ale také jedni z mála poctivých :-)

9 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik