Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ve Velké Británii letos na vysokých školách zkrátili semestr. Kvůli ramadánu. Stačí?

1 0
možnosti
OP

Brr, je mi zima, hrozná zima

0 0
možnosti
AK

Kde jste dosla na ty bludy o zbranovych korporacich?

0 0
možnosti
JC

Když se národy vydají cestou zla, stihne je trest. To se stalo v historii už tolikrát, že je absurdní o tom pochybovat.

Evropa se obrátila zády k Bohu a nyní tedy přicházejí hordy satanových služebníků bydlet s námi.

3 0
možnosti
MN

Autorka má pravdu, ale zapomíná na dvě věci (aby se rozťaly gordické uzly , které pojmenovala). 1. Málokdo umí přiznat, že se mýlí. Zvlášť, když jeho kariéra a příjmy závisí na to pozici, kterou svým názorem získal. 2. Těm co profitují na stavu světa po stamilionech a miliardách zisku, těch se hrozby netýkají. Žijí v izolovaném světě za zdmi paláců, stejně jako jejich výkonné loutky = politici.

Euroamerické tradiční společnosti a její kultuře a duchovnu je souzeno zaniknout. RvEU

5 0
možnosti
Foto

Já bych osobně zakázala všechny sekty, i scientologickou církev, ta už je v řadě zemí zakázaná, ale kdo o ní řekne, že je to sekta, s tím se soudí a dělají si z lidí otroky svými předraženými pseudopsycho kurzy. Zakázaní jsou v Rusku. Jenomže sekty nelze zakázat, vymýtit, když se o to pokusíme, budou se shromažďovat v podzemí. Křesťané také byli v římské říši dlouho pod zemí, v katakombách a jak se jim tam vedlo. A proč. Protože byli zakázaní a pronásledoví a roto si čím dál víc lidí myslelo, že tito lidé, křesňané mají patent na pravdu a proto si jakousi přízeň lid u a politiků. Nyní mají svůj Vatikán a další instituce. Křesťané nyní mají své lidi v nejvlivnějších vládách světa. Každý prezident USA o sobě musí tvrdit, že je křesťan, i když je multikulturalista tělem i duší a raději by byl muslim, jinak by ho tam nezvolili. V Rusku o sobě prezidenti musí tvrdit, že jsou pravoslavný0, jinak by je lidi nezvolili. I když jsou asi ateisti. Musí v Rusku nasadit před davy mimikry, aby před lidmi dobře vypadali.

0 0
možnosti
OP

S těmi křesťany to bylo trochu jinak. Kristovo učení si sice připomínali v katakombách, ale nebyli žádnou sektou, pouze si připomínali příběhy ze života Ježíšova a šířili je mezi těmi, koho zajímaly. Náboženstvím se křesťanství stalo až poté, co mocichtiví zavětřili, že toto učení přímo vybízí k ujařmení a zneužívání lidu coby poslušných ovcí, které čeká království nebeské až po smrti

4 0
možnosti
Foto

Co uděláme se starými lidmi. Někteří z nich frustrovaní ze součsné společnosti vystřílí hospodu nebo vyhodí do povětří panelák. To se má celá generace lidí dívat jak frustrovaní starší lidi ohrožují okolí?

1 10
možnosti
OP

Moc dobře víte, že konkrétní lidé, na které narážíte, byli psychopati a dohled nad nimi nebyl řádně vykonáván

5 1
možnosti
MD

Dobry clanek. A nektere jeho casti obzvlaste. Realisticke a tedy potesujici videni veci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik