Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč máte pořár tak neodbytnou potřebu zašťiťovat se pořád nějakým patetickým národem?

0 0
možnosti

Nevím, jestli z toho, že řekl vědec, nikoli politik ve vrcholné funkci, svůj názor nahlas, je třeba dělat takové závěry.....Je to člověk jako kterýkoliv jiný, a na svůj názor má právo.

4 0
možnosti

Onoho Grygara jsem si přečetl až teď. Docela u mne klesl. :-/

1 0
možnosti
Foto

I13v71a69n 67M86a73r46e42k

19. 6. 2016 9:32

Tedy, dnes jste se paní Pavlíková "odvázala", ale karma R^[>-]

0 0
možnosti
Foto

Možná nevyhyne, ale bude se zase pinožit na provázku před ruským medvědem. Názory pana Grygara jsou konsistentní, je to moudrý muž.

Na to být třeba samostatným Švýcarskem nám chybí zhruba 300 let vývoje a rovněž politická kultura, která - toho času zastoupená panem Babišem - viz rozhovor v DVTV - má spíše sestupnou tendenci. To, že jsme součástí nějakého většího souručenství je pro nás výhodou.

To, že EU nefunguje tak jak má, je důvodem, aby se její práce změnila. Rušit ji úplně, práskat dveřmi atd. je dokladem malého ducha.

4 2
možnosti

Mimo několika jedinců (vždy byli a vždy budou) se nikdo před nikým pinožit nechce. O malém duchu by se dalo diskutovat neboť nynější EU je velmi pravděpodobně nereformovatelná.

2 0
možnosti

Ten pan Grygar mě dostal. V dětství jsem hltal jeho pořady Okna do vesmíru dokořán. Pak se z něj vyklubal pitomec prvního řádu.Rozdává bludné balvany. Jeho majstrštyk byl bludný balvan pro doktora Stanislava Grofa. I takto může dopadnout inteligentní člověk.

2 1
možnosti

Malinko si to napravil když se vykašlal na kamarádství s ultrazlodějem Vovkou Železným.

0 0
možnosti

M41i74l36a87n 15Z30i59c61h

19. 6. 2016 4:09

ja jsem cetl pouze prvni odstavec pana grygara,kde psal ze se krize ceskemu narodu vyhnula,tak jsem si vzpomel na transformaci z pocatku 90let,kde cesky narod dokazal svou ohromnou silu,statisice lidi pracovalo v podnicich kde se vyplacely mzdy jednou ano dvakrat ne,statisice ucitelu,statnich zamestnancu,policistu,vojaku bylo na tom lepe,mzdy chodily pravidelne,ale stacilo to na zakladni potreby,bydleni a mozna nejake to pivo,a desetitisice lidi podnikalo v podminkach nefungujiciho bankovnictvi a nefungujiciho soudnictvi,25%propad prumyslove vyroby,zanik vychodnich trhu ,a cesky narod to zvladl bez vetsich problemu,i kdyz kolikrat nadavam a zadne vlajecky nevyvesuju,pak jsem uprimne hrdy,ze patrim mezi vas,cechy

0 0
možnosti
Foto

máte pravdu, hvězdáři by se neměli plést do pilitiky

2 2
možnosti
Foto

Princove jsou nedostatkove zbozi....

2 2
možnosti

...zato Putinových babiček je...hmm?

6 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS