Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

A jak asi chcete to personální obsazení lídrů řešit? Když od samého počátku jsou obsazováni výhradně šílení psychopati? Ryba smrdí od hlavy.

3 1
možnosti
OP

Lidé ale dávají těm šíleným psychopatům zelenou, bez lidí by tam nemohli být :-)

0 0
možnosti
Foto

EU má být jen zónou volného obchodu a volného pohybu osob. Žádná legislativa !

5 1
možnosti
VS

A k tomu volnému pohybu nemají být pravidla? To jste hodně nedomyslel.

0 0
možnosti
JL

Vas clanek je prijemne pocteni, pani Pavlikova. Protoze neznam pana VK ml., nemohu na nej komentovat. Jinak se s vami shoduji v nazorech.

Snad jen ten 'vyber' nasich predstavitelu mi nechava 'husi' kuzi. Jiz proto, ze my si nase zastupce nevolime. My volime 'ideologii' strany (podle osobniho citeni), kdy jeji program je po volbach rozmelnen koalicni smlouvou. Snad jen ti 'lidri' techto stran jsou nam znamy pred volbou. Jinak si strany dosazuji sve osobnosti. To bez jakekoliv kontroly. A tam je zakopany pes. Dokud se to nezmeni, nemame sanci nic zmanit. Preji vam hezky den.

5 0
možnosti
MC

Když vystoupíme, tak nebudeme muset plnit pochybné závazky, k jejíchž plnění nemá tato vláda od občanů mandát. Už to množství ekonomických migrantů, kteří nám budou přiděleni a nebo třeba ještě pochybnější zbraňové zákony.

10 4
možnosti
JV

J90i61r52i 24V69r84a19b69e81c

23. 7. 2016 18:22

A kdo nas bude zivit ? Co budeme delat ?Mozky jsou uz davno pryc a EU stahne investice.

0 10
možnosti
MP

Souhlasím, není to řešení. Je třeba hledat názorové spojence v EU, prozatím aspoň V4. Kdybychom chtěli kvapně vystupovat, přitáhli bychom k sobě nežádoucí pozornost a dali by nám to exemplárně vyžrat. Je potřeba mít nějaké záložní plány, je potřeba brzit tu proimigrantskou kliku a rovněž, jak pí. Pavlíková zmiňuje, potírat neomarxistické tendence.

6 4
možnosti
PS

Jak vyžrat, paní Pavlíková?!? Co tím myslíte. Myslíte omezit až zabránit vstupu na společný trh, nebo přestali dodávat dotace. Tomu říkáte vy vyžrat...........!?! Aha, takže naopak viděno "nevyžrat" znamená pro vás dál využívat výhod, ale nebýt členem, že?

Já tomu vyšemu "vyžrat" říkám konsekventní vystoupení z nějakého společenství.

Když prodáte byt v nějaké pražské bytové rezidenci, tak tam také nemůžete jezdit a zadarmo dál parkovat na dvoře, nebo využívat klubovních prostor.

3 1
možnosti
MK

Nejsem pro bezhlavé vystupování z EU, víc by se mně líbila silná Evropa. Silná ale vůči všemu, ne jen v hospodářské oblasti.

V současné době však je největší hrozbou ideologická islámská rétorika, která se EU zažírá pod kůži a m.j. ji stojí nemalé peníze( z loňských migrantů zaměstnáno méně než 10%). ČR je malý pán v úsilí, aby EU svůj postoj k islámu změnila. Všechno však bude lepší, i vystoupení z neschopné organizace, než abychom z jejího popudu přijali tisíce muslimů.

I samotná hrozba vystoupením může být argument. Ale aby měl patřičnou váhu, měl by se na vystoupení shodnout celý Visegrád. Bez změny postoje EU je tato varianta stále na pořadu dne, kde ovšem právě ČR je tím nejslabším článkem.

Je chvályhodné, že sami občané ze čtrnácti zemí na nic nečekají a spojili se pod petici "Celoevropské stop kvótám", která míří rovnou do Bruselu. Pokud současné evropské elity nebudou příslušně reagovat, měl by to být jejich poslední přehlížecí akt.

A nic s tím neudělají níže vykřikující diskutéři, volby 2017 jejich hlasy nechají osamocené. Bohužel, do roka a do dne však budeme sčítat větší škody, než kdyby se zjevná nezákonnost řešila hned.

4 2
možnosti
PS

z loňských migrantů zaměstnáno 10 procent ..........

No vidíte, a už i těch deset procent považuji za úspěch s ohledem na to, že azylová řízení trvají měsíce. Důležité je ovšem, po úspěšně vyřízeném azylu, aby uprchlíci navštěvovali kurzy němčiny.

Pokud si pamatuji, i čeští migranti dostávali roční jazykové a začleňovací kurzy. Málokdo z nich vstoupil do skutečného pracovního procesu dříve jak za rok.

3 3
možnosti
ZJ

.... pani Pavlíková .... Vaše příspěvky čtu opravdu rád, velmi se na ně těším, protože mají skoro vždy hlavu a patu. ALE .... stejně rád čtu i názory pana Václava Klause ml. A i když se mnou zřejmě nebudete souhlasit, tak prohlašuji: Buďme rádi, že někdo, jako Václav Klaus ml. VŮBEC EXISTUJE :-/!

10 0
možnosti
OP

Dobrý den, pane Janso, názory Václava Klause ml. mi často konvenují, ale tento nikoliv, je z těch narychlo upečených a bezhlavých :-)

1 1
možnosti
VV

Pochopil jsem, ze po vystoupeni z EU uz nebude nikdo vrazdit ve smichovskem Albertu, na olomouckem namesti ci ve skole ve Zdaru nad sazavou? nebo v hospode v uherskem hradisti. tedy cim drive, tim lepe.

7 8
možnosti
PS

ano, po vystoupení z EU nastane v Česku ráj na zemi a český volič konečně začně volit politiky, kterým jde pouze o blaho země a zachování národa.

Například Václava Klause mladšího. Pokud by ten nechtěl vstoupit do politiky, tak ještě zbývá pan Mach ze Svobodných ;-D Ale potom už nevím ...........!

8 7
možnosti
PS

Jako obvykle snůška nesmyslů a populistických výkřiků.

Až na toho Václava Klause ml., zde plně souhlasím.

Škoda, že nemohu udělit mínusovou karmu. Měla byste jí jistou.

2 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik