Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To chce konkrétní nápad, ke kterému se budu moct přidat.

0 0
možnosti
MF

Neodejdou, rozhodně ne dobrovolně, ani svoje chyby neuznají, je to marný, je to marný, je to marný!

0 0
možnosti
JT

Evropu řídí lidé, kteří to zjevně nezvládají. Když někdo něco dlouhodobě nezvládá, má vypadnout, nejlépe sám. Když toho není schopen, musí být z pozic odstraněn násilím. Jestli se tohle nestane Evropa skončí v poměrně krátké době.

4 0
možnosti
ZB

V Ruské armádě je už ted 20 procent muslimu....máme co dohánět.Drtivá většina muslimu je bezproblémových a to,že se občas někde nejde fanatik ochotný zabíjet se rozpadnutím EU rozhodně nevyřeší...

0 3
možnosti
OP

Není zde řeč o rozpadnutí EU, ale o odvolání stávající garnitury s Merkel v čele, která je připravena zpustošit celou unii

4 0
možnosti
VP

Ono to násilí nezpůsobily evropské elity a nevím, zda odchodem z EU by se to vyřešilo. Autorka pochopila, že daleko větším nebezpečím jsou muslimské ženy - matky, mající fůru dětí na rozdíl od Francouzek, které už téměř nerodí. Je tedy vlastně otázka, kdo za všechno může, protže kdybychom měli v Evropě dosti svého obyvatelstva, muslimové by tu nebyli. Nesvádějme tedy vše na někoho jiného. Je samozřejmé, že když se uvolní prostor, někdo jiný ho zaplní.

1 3
možnosti
OP

Pane Podracký, západní politici, resp. političky tím, že tlačí ženy ke "kariéře", se zásadní mírou podílejí na tom, že jim ženy na ten špek skočily a nerodí. V zajímavém blogu http://vlastimilpodracky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539338 uvádí autor některé příčiny tohoto stavu související s levičáctvím a individualizací společnosti

1 0
možnosti
JC

Především my musíme odkráčet z Bruselu.

EU nám brání bránit se.

5 0
možnosti
VV

Divim se pane Chovance, ze jste to uz davno neudelal. Nebo jste take na nejake bruselske davce?

0 3
možnosti
OK

Za většinou teroristických útoků vidím především frustrované lidi, kteří nenávidí tento svět a svůj život (na tomto světě) považují za ztracený. Přišli odjinud a tomuto světu nerozumí a nedokáží se stát jeho součástí. Cestě do Evropy obětovali strašně moc a místo vysněného ráje je čeká rozčarování. Rozčarování o to větší, že pro tak velké množství uprchlíků již Evropa začíná být těsná.

Ovšem počet obyvatel Země neustále roste a přidáme-li k tomu známý fakt, že počet (původních) Evropanů stagnuje, je naprosto jasné, že čelíme velkým hrozbám, které opravdu jen těžko můžeme eliminovat.

Obtočit Evropu plotem a vojskem možné je a nepochybně to bude mít velký efekt. Ale ne pouze na imigraci a ne pouze pozitivní. A žádný problém tím ve skutečnosti nevyřešíme, pouze odsuneme.

Pořád je to ale ještě lepší varianta než dát volný průchod vlastní radikalizaci natolik, až začneme mezi sebou hledat nepřátele, kteří jsou nebezpeční a musejí být zlikvidováni. Tento scénář již máme v historii mnohokrát odzkoušený.

6 2
možnosti
TB

tak ono by klidně stačilo drastické omezení sociálních dávek pro imigranty nebo poskytnutí jakékoli sociální dávky podmínit občanstvím dané země ;-) Pro začátek by toto stačilo a ono by se vidělo, kolik migrantů by mělo ještě zájem přijít do Evropy....

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS