Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a53r79a 60R48a85n81k

17. 9. 2016 1:11

V izraelske a kanadske armade zeny bojuji vedle muzu a nemaji problemy:-)

2 0
možnosti

Zapomínáte, že zbraně se používají nejen k agresi, ale také k obraně.A dokud trvá nebezpečí agrese z kterékoliv strany, je nutno mít i odpovídající zbraně. A třeba i ty dobře vycvičené snajperky. V dnešní době to platí dvojnásob.

4 0
možnosti

M88i67l61a27n 97K47e69s50l

16. 9. 2016 15:08

Je tomu již mnoho let.Válčilo se tehdy sice studeně,ale intenzivně.Atomek bylo něurekom.Západní a východní pantátové si navzájem spílali a obviňovali ze všeho možného i nemožného.Dá se říci,že nebyli žádní beránci.Kennedy,Regan versus Brežněv,Chruščov.V té době jsem žil a věřte mi,že jsme měli menší strach z války než nyní.Proč asi.Politici na obou stranách zažili válku a věděli kam by nás válka přivedla.Použili hlavu a rozum a vždy když bylo nejhůř - jednali.Díky tomu jsme žili tolik let bez války.Nebylo by načase zase přepnout na myslivnu a vykašlat se na zbrojení.Válka je vůl.

3 0
možnosti
Foto

Překvapila jste mě. Dávám Vám karmu.R^

1 1
možnosti

Paní Pavlíková, dobře jste to tomu salónnímu ministrovi vytmavila, ale obávám se, že takhle daleko ten člověk ani nemyslí. Vždyť on jen potřebuje splnit nějakou směrnici, bez dalších hlubokomyslných úvah. Nicméně vaše postřehy jsou pro obecný rozbor nastolené situace v našem válečnictví brilantní!

2 5
možnosti
Foto

Pravděpodbně nemáte ráda zbraně a jejich výrobce. O.K. Zkuste uvést jiný nástroj, který by udržel svět alespoň na současné míře válečných konfliktů.

3 0
možnosti

Pane Rechnovský, rozšiřování válečnických nálad přece rozhodně nepatří k mírovým snahám a vtahování žen do válečnického procesu je v podstatě konec civilizace

3 1
možnosti

R^! Bravo, paní Pavlíková!

1 1
možnosti

:-)......Dobře napsáno, souhlas ! R^VR^

0 1
možnosti
Foto

A že jste nějak zapomněla na zbrojaře východní. Ti si také své zbraně zkoušejí v Sýrii (Rusové) či klidně zabírají další a další ostrovy v jihovýchodní Asii (Číňané). Takže si v tomto směru nemá Západ s Východem co vyčítat.

4 2
možnosti

Nezapomněla, jen momentálně u nás Rusové žádná cvičení nekonají, momentálně naší armádu ovládají ti ze západu

2 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik