Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdový šrumec nastane, až se ti dva, Zeman a Babiš, ujmou společně vlády. To bude konec demokracie v Čechách

1 1
možnosti
Foto

Mnozí mají obavy z různých náletů. Na leckoho, Dokonce snad až na ně;-D

2 0
možnosti
MK

M14i68l54a95n 25K13e55s97l

26. 9. 2016 13:47

V diskuzi jsem se dozvěděl,že se podle soudu nemá omlouvat Zeman,ale prezidentská kancelář.Co sakra s tím kanclem uděláme?Nejlépe,když poslanci stvoří zákon lex hradní kancl.

3 0
možnosti
Foto

Bohužel tyto zákony vznikají kvůli absenci morálky v naší společnosti. ve vyspělých demokraciích, které mnozí z nás tak rádi kritizuje, dotyční odstupují právě pod a jen pod tlakem veřejného mínění. U nás jsme podobný přístup zaznamenali jen jednou, u ministra Jana Kalvody, a to za pouhé neoprávněné používání vysokoškolského titulu.

4 0
možnosti
Foto

,,Čistých" LŽITITULÁŘŮ i jiných hafo, přesto víc těch, co jim leccos baští;-D

,, ... pouhé(!) neoprávněné používání vysokoškolského titulu." A těch nadaných rychlostudentů...;-D

1 0
možnosti
Foto

Když existuje lex Babiš, proč by nemohl existovat i lex Hrad (Zeman)?;-D

Pokud by měl být proti kde komu spešl zákon proto, že se jej jiní bojí, představuje pro ně protivníka na kterého prostě nemají, tak by se všichni ,,rádobytvůrci" LEX ZÁKONŮ ,,ulexovali";-D Ovšem lid leckterý s myšlením vymytým by jim jistě tlekal, a rád, že;-) Jinak na ,,lex Zeman" se usilovně pracuje od jeho vítězství ve volbě. Nu, a mnozí na vlně populu rádi si otevírají svou virtual papulu;-O:-P

2 5
možnosti
Foto

Ač jsem nikoho nejmenoval, děkuji všem za potvrzení obsahu mého příspěvku, obzvláště pak co se mnohých jejich ,,exelkvalit" týkáR^;-D

1 0
možnosti
Foto

Prezidentovi nic žádný soud nestanovil, pouze Kanceláři prezidenta republiky. A to je velký rozdíl. Je to asi tak, jako by se měl za nějaký prohřešek severočeského hejtmana omlouvat severomoravský kraj.

Za první republiky bylo vše jasné. Tehdy za činy prezidenta odpovídala vláda. Toto však nutně padlo s přímou volbou prezidenta.

Ale počkejte si na výrok Nejvyššího soudu a v případě kauzy Čapí hnízdo na výrok té evropské vyšetřovací komise. Podle mě kauza Čapí hnízdo je naprosto v pohodě, tedy v souladu s pravidly pro dotace.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS