Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolím si s Vámi polemizovat, ten komentář našich "nejvyšších" byl samozřejmě trapný, ale čínská strana si ho údajně vyžádala (přečtěte si Kmoníčka na Novinkách), jinak bychom dopadli jako Slováci s Kiskou, prý je Slovákům vyhrožováno. Tak to je jedna strana mince, ta druhá je, že jak pan Herman tak jeho Svátost jsou figury dosti podivné, které prošly dosti záhadným politickým vývojem, kde si ruku podává marxismus s CIA, katolictví se sympatiemi k radikálnímu islámu, to vše si o obou "protagonistech" můžete přečíst a nemyslím, že by to byly pomluvy. Tu svoji schůzku si oba maskoti zelených a jiných havloidních blouznivců opravdu mohli odbít v soukromí, ale to by se Bursík s Kalouskem nemohli bít v prsa a lkát nad úpadkem demokracie v Čechách po přečtení reakce Hradu a Vlády. Dala jsem si Vaše blogy do oblíbených, ale když vidím, že s Vámi souhlasí na iDnes zcela profláknutá osoba jako je Jara Rank, tak jsem tak trochu "olutovala".

0 0
možnosti

Dobrý den, paní Franzová :-). Větu v závěru tohoto mého blogu považuji za nejpodstatnější, totiž, že na rovnováhu nikdo nemá, ani jedni, ani druzí. Nedokážu bezmezně obdivovat ani bezmezně nenávidět, i když občas tvrdě sakruji. Aktéři dění vždy oscilují mezi tím, co nám konvenuje a tím, co odmítáme a nejinak je to i v této situaci. Takže, abych byla konkrétní, pan Herman mně asi nikdy neoslní, ale tentokrát přispěl k rovnováze a naopak dalajlama je mému srdci blízký, ale v lecjakých politických postojích s ním nesouhlasím.

Slovensko žádným způsoben nedoplatí na to, že Kiska s dalajlamou jednal, pokud se nezačne chovat tak trapně, jak se zachovali naši představitelé :-)

Co se týče paní Rank, je s ní sranda, nemyslíte ?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik