Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejedlý kamarád Chovance, ještě někdo pochybuje o směrování naší republiky na Východ? Ministr vnitra se kamarádí s "rusáčkem", no potěš.

1 0
možnosti
Foto

,,Scénář na odstrašující thriller s názvem „Prezidentská kancelář“;-D

Ach, jak ploské, prázdné, nicotné...Špekulace. Těžko si uvědomit, že když se hraje kontinual. simultánka na x šachovnicích, že velmistr stíhá předvídat mnohé tahy a kombinace, včetně nespočtu variant jeho možných protitahů. Že, sem tam, někomu, nechá, skoro grátis, na některé ze šachovnic uhrát třeba plichtu, no jistě:-)A kdo to nechápe, ten není ani na tahu, jen ,,čumí" na ty, kdo umí;-)

0 4
možnosti

V Cesku, Americe, Rusku, Cine, na piskovisti, v materske skole, mezi bezdomovci, na univerzitach, mezi herci, ve lvi smecce, v tlupe simpanzu, v byznysu. Tam vsude se promita.

1 1
možnosti

P45e12t68r 67M71a56l46ý

11. 11. 2016 14:58

Já myslím, že On (Z.) to tak dělá schválně, promyšleně a cíleně. Vždycky se obklopil vypečenými lumpy, aby za něj dělali špinavou práci. Kdyby bylo zle, tak je prostě vymění - jenže zas až tak zle ale nikdy nebylo: Šloufa vyparkašil Mynář a na Mynáře je krátká i neexistence prověrek. A Zemanovi to tak výborně vyhovuje. On sám si drží "jen" podporu megalomanské zhovadilosti - kanálu Dunaj - Odra - Labe v řádu 400-600 miliard, navíc typicky s podporou čínských investorů.

Doufám, že ten zlý sen už brzy skončí. Bude ale těžké dosáhnout, aby se neopakoval, byť třeba s někým jiným. Oni tito bezskrupulózní týpci umí získat podporu lidí méně přemýšlejících a méně vzdělaných - a těch je pořád spousta.

5 0
možnosti
Foto

Zeman si na sebe nevezme ani průšvihy svoje, natož někoho jiného :-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS