Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takto se nám skutečně naše nedávná minulost a i současnost může jevit. Ale podstata je někdo jinde. Je nutné se ptát, proč a jak to, že tak najednou se USA rozhodly zničit Kaddafiho, který držel na uzdě náčelníky pouštních kmenů. Proč USA bombardovaly Jugoslávii, A proč měly USA v Libyi tajné vojenské složky? A proč si jak Merkelová tak i naši politici jezdí pro instrukce do USA, i když tomu říkají přednášky v Institutu Cato.

Podstatou je snaha využít přirozenou nenávist Evropanů vůči sobě navzájem a rozdrobit EU, aby nevznikla Federace SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ, protože SSE by byla mnohem silnější než USA, a proto také lze vystopovat velmi perfektní manipulaci občanů UK a při jejeich hlasování o Brexitu. Brexit či Grexit by oslabil EU, oslabil vyhlídky na vytvoření SSE a to je podstatou všeho dnešního dění.

Je celkem jedno, jestli to více dělají USA nebo jestli role Ruska je malá, jak Rusko, tak i USA budou vždy profitovat z oslabení EU a jejího rozpadu. Malé státy s malými armádičkami nejsou pak hrozbou ani pro USA a ani pro Rusko. A to ej podstata naší doby.

Je fakt, že je zde málo místa ale již jsme na toto téma napsal sám několik mých článků. JAKO NACO NATO a tak dále.

Celý rozbor je na několik přednášek

0 0
možnosti

P23e52t64r 17D66o23b91r95ý

26. 1. 2017 17:56

Naši vladaři přestali respektovat a dodržovat NAŠE zákony. USA, Libie, Srbsko a já nevím co ještě s tím nemá naprosto nic společného. Když my domácí daňoví poplatníci porušíme zákon, tak nás okamžitě zavřou. Proč si myslíte, že kvůli nějakým vnějším vlivům jsou politici oprávnění začít porušovat naše zákony. Výsledkem je a bude anarchie a katastrofální důsledky.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím a děkuji! R^

Jinak je to naprosto neuvěřitelné! Ještě k tomu asi něco také napíšu.

1 0
možnosti

Jaképak uprchlické kvóty, když v Evropě téměř žádní uprchlíci nejsou? Anebo jinak, kolik u těch "připrchlíků" má potvrzený status uprchlíka podle platných pravidel?

A co se týká ekonomických imigrantů, tak ty ať si řeší každá země sama, podle toho, jak si je zve nebo vozí. Například my si sem zveme Ukrajince a také je pak nevnucujeme Italům.

5 1
možnosti

Kvóty stejně nikdy fungovat nebudou.....nicméně napadá mě taková kacířská myšlenka, že kdyby ty kvóty byly a migrantovi by reálně hrozilo, že místo v Německu skončí někde v Transylvánii, že by to dost upchlíků odradilo ;-D

0 0
možnosti

Pokud dokáže projít přes Balkán do Němec dnes, prošel by i po odkvótování.

1 1
možnosti

.... že by ten ,,žblabuňka" Sobotka byl schopen tak rázného počinu?? NEVĚŘÍM :-P.

5 0
možnosti

Sobotka dostal už dávno svou partituru a bude hrát podle not. To není politik, který by respektoval a hájil zájmy Čechů.

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik