Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V západních zemích mají rozvinuté sociální služby s řádně zaplacenými a společensky prestižně vnímanými pracovníky, kteří poskytují domácí služby v rodinách v takovém rozsahu, že na rodinné příslušníky už zbývají jen ty příjemné povinnosti

Zdroj: http://olgapavlikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=583726V západních zemích mají rozvinuté sociální služby s řádně zaplacenými a společensky prestižně vnímanými pracovníky, kteří poskytují domácí služby v rodinách v takovém rozsahu, že na rodinné příslušníky už zbývají jen ty příjemné povinnosti

Zdroj: http://olgapavlikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=583726

A vite kolik to stoji? To si na zapade muze dovolit opravdu jen malokdo.

0 0
možnosti

dvakrat to byt teda nemelo...

0 0
možnosti

Souhlasím, ovšem máte tam jednu závažnou chybu. Nikoliv paní Marksová nýbrž výhradně a jen soudružka Marksová.

1 0
možnosti

Souhlasim s vami pod jednou podminkou.

Soukrome pojistovny nam musi predlozit svoji vizi na tento problem (program) a udat mesicni cenu za tento program. Obcan muze mit moznost si ten ktery program vybrat a platit sam mesicni premium. STAT by jen kontroloval splneni dohody mezi pojistovnou a obcanem.

Tento pristup by se mel aplikovat i pro obcany v onemocneni.

Tento proces pomuze obcanovi se rozhodovat o svem zivote. Jinak zapadame stale do socialistickeho zivota, ktery se snazime jiz 30 let opustit.

2 0
možnosti
Foto

A48l80e71š 33M93e73r25t55a

30. 1. 2017 16:48

S těmi sociálními službami máte úplnou pravdu - jsou drahé a než člověk přijde na řadu tak už je často pozdě. Také s vámi souhlasím, že robotizace tady vytváří prostor pro rozšíření tohoto sektoru. Mám, ale za to, že o své příbuzné by se měli starat především rodiní příslušníci, kterým by to měl stát umožnit. Péče státu je drahá a neefektivní. Placená péče o rodiče, by mohla snižovat nezaměstnanost mezi padesátníky a odlehčovala by přetlak v sociálních zařízeních, které by pak mohly být více dostupné např. pro příbuzné těch živnostníků, které zmiňuje diskutující níže.

0 0
možnosti

Rád bych abyste do vašeho elaborátu taky zahrnula OSVČ plátce děkuji

1 0
možnosti
Foto

S těmi se nepočítá, ty už dávno hodil Babiš se Sobotkou přes palubu.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS