Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzkaz zakomplexovanému panu Karlovi Indrovi, který se opět předvedl ubohým mailem do mojí soukromé adresy: nevím zda vaše nenávist k obdivuhodnému Václavu Havlovi je léčitelná, ale měl byste to zkusit. Na vaše další případné invektivy již nebudu reagovat, pouze se dle potřeby poradím se s adminy, aby vás zablokovali

0 1
možnosti

Neviděla bych to tak černě, blbci na to nepůjdou, ti ani nevědí, kdo to Jan Masaryk byl. Ti ostatní , jako třeba já, na to půjdou, ale protože si o tom něco přečetli, nebudou věřit všemu, co jim film předkládá.

0 0
možnosti

"Filmařům se na podněty Václava Klause podařilo po smrti Václava Havla udělat z něho podvodníka, spřežence s komunisty, politického šplha a alkoholika"

A ony podněty jste vyzískala kde????

Nenávisti některých lidí prostě nemají meze, dnes jste to pěkně pohnojila.

1 0
možnosti

Jeden statečný odkaz do soukromého mailu:

Kontakt z formuláře: karel.indra@atlas.cz

Děfče zlatý, ty jsi se, ale s tím Havlem rozvášnila. Že by poslední životní orgasmus? No, možná by neškodilo, kdyby sis přečetla neupravené ,, Dopisy Olze" . A zamyslela se, jak je možné, že Havel mohl dostávat do krimu balíčky s věcmi, o kterých se lidem na svobodě, ani nesnilo. A v krimu pro ostatní něco takového neexistovalo. A to napsal sám Havel. Tak co s tím uděláš? Řekneš, že je to výmysl ?

1 2
možnosti
Foto

Dal jsem plus omylem. Protože to, co jste napsal je pravda, jinak mínus.

0 0
možnosti
Foto

Běžte na film Nechte zpívat Mišíka. Paní režisérka Němcová tam spolu s hlavním hrdinou tak skvěle pracuje s realitou minulosti i s emocemi, že vás to uzemní. V kombinaci s promítáním v malých kinech jde o jedinečný zážitek.

5 0
možnosti

Měl jsem chuť reagovat obsáhleji, ale proč. Proucenti vyčuraně, ale v souladu s pravidly, je trochu ohnuli a vznikl snad zajímavý film, na který se rád podívám. Jsem velký sympatizant VH, ale jeho manželství opravdu nebylo čítankové. Ostatně, čí bylo?;-)

0 0
možnosti

Já na ten film nepůjdu hlavně proto, že nevěřím, že je to tématem, scénářem, hereckými výkony a celkovým provedením tak mistrný film, že nenechal ani jednoho Českého lva konkurenčním filmům. Něco takového nehodlám finančně podporovat (a navíc na plešatého Rodena nejsem vůbec zvědavý ;-D).

1 0
možnosti
Foto

K27a43r20e82l 20M44á16d83l10e

12. 3. 2017 15:50

V diskuzi se o tom odstavci nikdo nezmínil, tak jsem si ho radši přečetl ještě jednou, jestli jsem ho pochopil správně. Myslím ten odstavec o Havlovi. Takže když někdo nemá rád Havla, je to jen kvůli nějakému na popud Václava Klause zmanipulovanému seriálu? Můžete upřesnit, o jaký seriál se jedná? Možná mi něco uteklo, protože nevysedávám pořád u televize.

4 0
možnosti

Neposloužím vám, dávali ho na ČT1 ale název si nepamatuji, snad z r. 2012 nebo 2013. Zmínka seriálu o Havlovi byl příklad, stejně zavádějící byly např. již zmíněná Bohéma či Já Mattoni a i ta První republika. Historie přeočkovaná hrubostí dnešních dnů

2 0
možnosti

H17o43n44z78a 30V28r82á11n18a

12. 3. 2017 14:16

...jeden prolhaný seriál, jehož scénáristé studovaní v Americe perfektně znají jednoduchou duši diváka... Teda to je výkřik jak z Rudého práva roku 1953. Ještě jste zapomněla napsat něco o zaprodancích západu a tom, jací jsou vrazi z volstrýtu. Propánajána, tak na ten film prostě nechoďte, jestli se Vám zdá, že Vám někdo sáhl na nějakou modlu...

4 4
možnosti
Foto

To, že Jan Masaryk bral kokain se vědělo, to, že vymetal bary se také vědělo. Nebylo to žádné veřejné tajemství. To jsou věci, které historici nepopírají. Jan Masaryk neměl žádné vzdělání ani gymnázium nedokončil . Také se ví, když Beneš jmenoval exilovou vládu, tak do ní jmenoval Jana Masaryka, jako ministra zahraniční věcí, aniž mu o tom předem řekl je věc také známé. To, že se mu do vlády nechtělo je věcí také známou a Beneše jej musel přemlouvat. Rovněž tak je známé, že významně pomuhl komunistům ke získání moci je také doloženo. Chápu, že někdo si z nějaké osoby vytvoří modlu a pak odmítá přijmout skutečný obraz o této osobě.

2 2
možnosti
Foto

Je možné sice, že JM experimentoval s kokainem i s bary, ale těžko lze říci, že by se stal otrokem těchto vášní. Je sice možné, že se nedostavil k maturitě, ale nelze říci, že by neměl žádné vzdělání, spíše lze říci, že se systematicky vzdělával, lékařstvím počítaje, literárními vědami konče. Byl to velmi houževnatý muž. A současníci spíše zdůranují, že tvořil s Benešem tým.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS