Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

"Státní správě přeji, aby nahradila stávající zevlující právníky, kteří připravují znění zákonů zodpovědnými pracovníky, kteří současné zákony znají a umějí s nimi pracovat tak, aby neškodili občanům ani státu." On už ale neexistuje člověk jenž by se v naší legislativní džungli vyznal.

"Občanům přeji, aby se k moci dostala garnitura, která rozetne gordický uzel zašmodrchaných..." co si občané zvolili to mají. A BUDE HŮŘ.

0 0
možnosti
KK

Vážená paní, Vy jste ještě nepochopila, že střední a vyšší úředníci včetně ministrů jsou naprosto neschopní lidé, kteří věnují čas v zaměstnání jen a jen pro svoje "podnikání" a o tom jak funguje státa proč to a to nefunguje je u nich na posledním místě.Vždyť ministerstvo financí a finanční správa nevědí ani kolik mají živnostníků na platbu EET, o odhadech daňových příjmů namají ani ponětí.Zářným příkladem je nějaký Janeček toho času ředitel finanční správy, nebo náměstkyně nějaká Schillerová.To je děs a hrúza, asi jako měsíce Marsu.A nad tím ční "neomylný" a "vševědoucí" "spasitel" jménem /možná/ Babiš.Tak co se dívíte.Koho jste si zvolili, toho máte.

3 0
možnosti
JH

J36a20n 22H77r76u88z93a

21. 3. 2017 14:16

Daň je podle našich zákonů povinnen si vypočítat poplatník a je za výpočet odpovědný. Chyba jde bohužel na jeho vrub. Každý by si ovšem měl podat žádost o odpuštění penále z důvodu nejasného zákona a v případě zamítnutí se soudit. Jinou situaci má pár šťastných, kterým prokazatelně daň stanovil úředník. Tam bych se soudil i o vlastní doplatek. Většinou Vám ale berní uředníci odmítají daň sami stanovit. Nesou totiž potom riziko sami. Nelíbí? Volte Svobodné a ne současnou pakáž.;-D

3 0
možnosti
Foto

I12v53a82n 96V80e47s28e98l38ý

21. 3. 2017 12:31

Je to tak jak píšete - z jednání na jakémkoliv úřadu aby člověk měl nezpochybnitelný papír, o možnosti operovat proti úřadu např. audiozáznamem jednání mám pochybnosti. On totiž úřad má pravdu vždycky.

To je ono, poslanec, v tomto případě senátor, ví kulový o jiných zákonech, ale rozhoduje (kdysi nějaký senátor navrhoval, aby lidé na přechodu nemohli přecházet před přijíždějícím vozidlem s právem přednosti v jízdě ačkoliv zákon a i předešlé vyhlášky obsahují takový zákaz a pochybuji, že ten pán neměl řidičák).

No a dále je to o právním výkladu jakéhokoliv problému - jeden zákon a několik odlišných, ba i protichůdných, výkladů.

No a další věc je až obludná nenažranost tohoto státu, hlavně za této vlády, a vůbec ta daň za to, že si koupíte byt je zvrácená.

4 0
možnosti
IC

Nepatří to náhodou pane Novosade pod ministerstvo financí? A kdo je ten co za to odpovídá ? Ministr.

2 0
možnosti
NM

;-O...tato informace z tisku mne nadzvedla páni poslanci hlavně,že se griluje Babiš...

0 2
možnosti
JH

J15a88n 73H33r25u71z48a

21. 3. 2017 14:19

Jako ministr financí má pod sebou berňák. Co udělal pro to aby stejně jako v civilizovaných zemích daň vyměřoval berňák a ne sám poplatník? Jen si toho donašeče StB zase zvolte. Prostě Vám to zařídí.;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik