Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a12r42a 94R78a82n23k

1. 4. 2017 21:15

Byl problem Gullena ze Statu dostat, ale nasel se dobrovolnik za baksis, par $ - jakysi general Flynn, ktery take flirtoval s ruskym ambasadorem a ted se The Donaldovi vse borti:-)

0 0
možnosti
ZH

Máte evidentně malo informací. Němci dobře vědí že třeba DITIB je plnej špionů. Vědí to už léta, jen o tom Lidovky nepsali. :-)

Osobně považuju momentální taktiku německé vlády za správnou. Merklová se držela stranou, jednotliví ministři a zemské vlády zakazovaly a kritizovaly. Teprve když to Erdogan opravdu přeťápl, Merkl ho veřejně pokárala a opravdovou bombu mu vzkázala po nějakém čtvrtém tajemníkovi zastupitelství. Totiž že když nepřestane, zakáže Turkům v Německu volit. Druhý den stálo ve všech novinách, že AKP se vzdává všech předvolebních mítingů v Německu.

1 0
možnosti
VV

Jedna z chybějících informací je "jaké i se píše - Lidovky nepsal? -".

0 0
možnosti
Foto

Němci zareagovali naprosto správně, vždy si ve vztahu k Turecku, například v otázce potrestání komika za parodii tureckeho orezidenta berou čas na rozmyšlenou, protože o tom rozhoduje vice parlamentnich stran a soudy. Mimovhodem, puč Gullenova nnuti predpovidala turecko iranska whistlebloverka zijici v USA Sibel Edmonds rok před jeho vypuknutim, takže bych se tím moc nezalamovala. Puč tam byl na spadnuti, došlo tam pak k boji dvou hodne bohatych a vlivnych mocenskych struktur.

0 0
možnosti
DB

Jenže my přece chceme víc než JEN PŘEŽÍT.....

1 0
možnosti
OP

:-) já v podstatě přežívám, tj. překonáván nástrahy života a to mne naplňuje štěstím :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik