Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Na základě jednoho článku píšete, že je to "primitivní úča" a "mizerná kantorka" a "soudružka". A co když je to jinak? Nebo vy ji znáte z nějaké schůze KSČ?

0 0
možnosti
MP

Ano, zatím většina z nás zná jen fakta z jednoho článku, takže s pranýři opatrně. Na druhou stranu i z mé docházky za socíku byly soušky učitelky, co si našly v třídě nebohé dítě jako osobní hromosvod, koloritem ZŠ. A jak někdo napsal pod článkem, situace byla jiná v tom, že děti se dokázali k dotyčnému často chovat slušněji ( snad že byly menší sociální rozdíly ).

Já jen žasnu, kolik odborného a formálního vzdělání musí učitel absolvovat, aby dostal vyšší plat, ale např. na zpětnou vazbu od rodičů se nehledí.

Dítě musí zažít i střety a neúspěchy, ale v konkrétních situacích a ne v roli zavržené osoby. Stejně tak by mělo být normou, že učitel rozlišuje, kdy jednat před celou třídou a kdy mezi čtyřma očima.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik