Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M35i38l68a89n 38R87a66d71e36k

19. 5. 2017 17:33

o tom slonim tanci s Rusy, tak tomu rika mainstream, ale musite to precist cele nebo i jinde.

Mozna dal Rusum ubikaci tech hodnych rebelu, ISIS, a nechal at Rusove udelaji za Ameriku tu spinavou praci. Co proti tomu mate?

Trump je dnes prvni president ktery nechce jit nikam valcit. Pentagon na nej tlaci at posle hodne vojaku do Afganistanu, Trump se stale tomu brani, doufam ze ho k tomu nedokopou.

A ze prodava zbrane? Nasilim, nebo na ojednavku? To ze Havel prakticky znicil nase zbrojovky nikomu neprineslo mir, jen penezni ztraty pro zemi. Kdyz se nekde chteji zabijet, udelaji to i kdyby vsechny zbrane byly zakazane, lze zabijet i sutrem

0 0
možnosti

On ten náš mírumilovný Venda také pochválil bombardování Jugoslávských vesnic.....:-/

0 0
možnosti
Foto

Důležité také je to, co Trump neřekl. Existuje (konspirační) teorie, že naši Zemi navštěvují mimozemšťané, že Američané o tom vědí a s nimi spolupracují. Trump je již několik měsíců prezidentem USA. Pokud by tato teorie byla pravdivá, tak by to Trump již věděl. Pak je i dost pravděpodobné, že by nám to už vykecal. Jelikož to neudělal, tak se můžeme domnívat, že s velmi velkou pravděpodobností jde jen o konspirační teorii, která pravdivá není. :-)

Vždy jsem si myslel, že jde jen o konspirační teorii. Teď jsem o tom skoro přesvědčen. Anebo Trumpa podceňuji a někdy dovede držet jazyk za zuby, anebo mu to skuteční vládci USA zatajili. ;-);-) Takže s jistotou zase nic nevím. :-(

1 0
možnosti
Foto

Svět je jistě mnohem složitější než si mnozí z nás myslí, a asi též než si Vy myslíte. Obávám se však, že v podstatě máte pravdu. Zbrojařské firmy a zbrojařské loby mají obrovský vliv na politiku některých zemí. Otázka je jen, jak velký je jejich vliv.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS