Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tato dáma je v některých věcech docela mimo, za poslední cca měsíc již podruhé. Ale tak to dopadá když někdo věří soudruhům z většiny našich většinových médií.....

0 1
možnosti

Paradigma se snaží změnit majitelé sdělovacích prostředků, kteří odstřelují jim nepohodlné politiky. Kde vládne tyran, tam jsou potírány ctnosti a tudíž kvete blbost. Tyranem je ten, kdo nesnese odlišný názor. Protože se prezident USA ozval proti některým nemorálnostem, stal se terčem (buď zástupným nebo skutečným), těch kdo tyto nemorálnosti systematicky propagují s cílem změnit přirozené paradigma společnosti za protipřirozené.

2 1
možnosti
Foto

O opisování nepochybně nejde. Jen se potvrzuje, že blbost nekvete jen v české kotlině.

3 1
možnosti
Foto

Myslím si, že Donald Trump vojenským záležitostem vůbec nerozumí. Nečte tisk ani knihy, jen se dívá na TV. relevantní zdroj je pro něho Alex Jones a Inforwars. Nerelevantní New York Times a CNN, které si ale ověřují informace, zatímco Jones je konspirátor. Vyhýbal se záměrně, když přebíral moc, schůzkám s tajnými službami, jež jej měly zasvětit do řady oblastí, jako by to vše pro něj nebylo podstatné. Je starý, už mu to nemyslí tak rychle jako mladšímu Obamovi. Nechápe základní struktury NATO ani vztahy na blízkém východě. Řídí se tím posledním, co od někoho zaslechne. Nemá ujasněný názor na to, zda má být Israel a Palestina dvoustátní anebo jednostátní, říká, že je mu to jedno a že všem ve všem pomůže. Myslí si, že když s někým povečeří v Maro a Lago a popije s ním kávičku, potřesou si rukou, budou z nich navždy přáteli. Nechá si mazat med kolem huby saúdskoarabskými diktátory a přitom si symbolicky kleká. Brojí proti Íránu, ačkoli je Íránem možná i menším zlem, nežli arabské monarchie, protože v Íránu je alespoň částečně parlamentní systém. Nerozumí situaci s Katarem, neví, jaké má USA závazky v rámci NATO. Chválí své nepřátele a haní a znejišťuje své spojence. Znalosti v oblasti vojenství měl jeho poradce generál Flynn, ale byl neuvěřitelně zaujatý a představoval bezpečnostní hrozbu pro USA. Lekla jsem se, protože jsem ho viděla na konferenci s Putinem a věděla jsem, jaký má postoj k Íránu a pak se dostal opět do tak významné role v administrativě USA. Pak se provalilo, že je podplacený a že bude stíhán. Obama Trumpovi radil, aby se jej zbavil, on ale neposlechl.

5 2
možnosti

J65a73r30a 85R96a18n97k

10. 6. 2017 21:59

Donnie ma slovni zasobu asi 400 slov, v tom ho trumfne mnohy pes, konecne se i lid v CR probouzi, nechtel byt pan Zeman vcera v USA misto rumunskeho prezidenta? Stejne by to bylo na dve hodiny a vycerpavajici let pro stareho pana....

1 1
možnosti

J74a18n 37H75l17e24d47í57k

10. 6. 2017 17:23

od pádu fašismu uteklo 60 let a do Evropy vpadly zatím 3 miliony mohamedánů. Evropští náčelníci nevyhlásili krutý boj, nepotopili ani jednu přeplněnou loď u pobřeží Líbye, nevrátili ba ani jednoho atentátníka a násilníka, ale zahrnula je křesťanskou láskou, komfortem, lékařskou péčí, přepychem a pomocí totalitního vedení EU v Bruselu zavedlo přerozdělování mohamedánů mezi všechny státy potrestané unie.--- A to až do trpkého konce, vyhnání zbytečku civilizovaných Evropanů na Sibiř, nebo na popraviště.--- KDO?? to bere vážně??? Denně přistává od 2.000 do 6.000 vyhladovělých a negramotných divochů - si Evropu užít

3 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 5
možnosti
Foto

Barack Obama toho udělal hodně. Od Dodds Frankova zákona, jenž omezil Clintonovy deregulace, přes stabilizaci finančních trhů, zdravotní reformu, jež dala pojištění 20 milionům chúdých a lidem s předchozím onemocněním, kteří před tím neměli na zdravotní zabezpečení ze zákona nárok, dále vyjednal jadernou dohodu s Íránem. Navíc posílil odposlechy, zvýšil množství dronových útoků, zahnal Rusko do kouta sankcemi. Kladně se stavěl ke klimatické dohodě. Toto vše Trump ruší, dělá za tím tlustou čáru. jeho politika není pro ty, kdo jej volili, ale jen pro hrstku bohatých, jimž sníží daně. Barack Obama na rozdíl od Trumpa nelhal a nedovolil si odvolat vysoké představitele nezávislých úředů za to, že konají svou práci, jako Jamese Comeyho, ačkoli Comey poškodil demokratickou stranu. Trump vše popřel. Barack Obama navíc ctil americký tisk. Černá za něj byla černá a bílá bílá. Trump se nám snaží namluvit opak. Viz jeho lež o zveřejnění poznámek Jamese Comeyho v New York Times před Trumpovým tweetem. Bylo to až 4 dny po. Trump si musel, poté, co byl označen za Comeym v Kongresu za lháře najmout drahého New Yorksého advokátza, aby jej z toho vysekal, nikdo z Washingtonu a Bílého domu se toho nechtěl chopit.

5 3
možnosti
Foto

Ladislav Mňačko: Ako chutí moc

2 0
možnosti
Foto

Anketa

Naplňuje podle vás Donald Trump očekávání svých voličů?

Ano

70.4%

Ne

29.6%

Celkem hlasovalo 378 čtenářů.

2 2
možnosti

J37i39r60i 22V15r71a54b59e73c

10. 6. 2017 15:55

Anketa v Rusku ?

3 2
možnosti

J42i29r12i 79V74r32a81b60e38c

10. 6. 2017 15:30

KarmaR^

K vůlí takovým Trampům, Zemanům, Mayové posiluje v Německu paní Merkelová. Němci vidí, co si jiní volí za šunt..... A dělají dobře.

3 3
možnosti

J20i56r84i 47V58r43a28b68e14c

10. 6. 2017 15:53

Nejhorší čísla pro prezidenta USA všech dob.

Jetzt ergab die jüngste Untersuchung des Meinungsforschungsinstitutes Gallup: Nur noch 36 Prozent der Wähler stehen hinter ihm! Andere Institute kamen zu ähnlichen Ergebnissen. Das heißt: Fast zwei Drittel der Bevölkerung sind unzufrieden mit ihrem neuen Commander-in-Chief.




http://www.bild.de/politik/ausland/donald-trump/us-praesident-umfrage-werte-talfahrt-52058206.bild.html

3 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS