Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tentokrát souhlas. Řešení je jedno - příklad Velká Británie.

2 0
možnosti
Foto

To všechno je jedno velké nedorozumění!

Je přece nad slunce jasné, že Češi jsou v EU utiskovanou menšinou a je třeba jim proto zajistit účinnou etnickou ochranu a území Česka je třeba zapsat na seznam světových památek a vyhlásit ho pro imigranty jako "No-Go zónu" s cílem záchrany našeho kulturního dědictví. R^

Jsem si jistý, že pan Juncker něco takového určitě pochopí! EU:-P

3 1
možnosti

Kolik migrantů máte ve svém obydlí?

0 3
možnosti

J17i32ř79í 61H83r79b49e94k

12. 6. 2017 15:22

Jakmile se manžel soudí s manželkou, už nejde o vztah lásky. Jakmile se ve svazku států používají soudy a pokuty, už nejde o rovnoprávný svazek, kde se respektuje názor druhého a je snaha ho pochopit a vycházet vstříc. EU ztratila potenciál Evropu sjednocovat a spíš už jen rozděluje. Když použiju jejich slovník - je třeba, aby se nyní českej národ semknul a nenechal si od EU vnutit strach a změnu způsobu života.

18 0
možnosti
Foto

Nejlépe by bylo, kdyby nás za trest vyloučili s okamžitou platností.

Žádné 100 000 000 korun denně do Brusele a žádné dotace z Brusele.

16 0
možnosti

Prijimani migrantu a rozhodnuti o kvotach byly jak porusenim Dublinu, tak Schengenu. Tedy nelegalni. Rovnez hlasovani ministru zahranici bylo nelegalni. Jakekoli pokuty za poruseni nelegalniho jednani EU jsou tedy naprosto absurdni i kdyz si je preje usvdceny lucembursky financni podvodnik Juncker. . V byrokratickem marazmu EU je vsak mozne vsecko.

12 0
možnosti

J48a44n 45R96á78ž

12. 6. 2017 14:22

Tak uvažuji, jakou sankci by nám Brusel dal za to, že buď ty migranty nepřijmeme vůbec nebo je formálně přijmeme, ale mezinárodní právní ochranu (asyl) jim nedáme, protože nesplňují mezinárodně uznané podmínky pro její udělení. Načež ti migranti zcela svobodně naši zemi opustí a vydají se do Německa.

Jestli je v souladu se zásadami lidského zacházení, že se budou migranti přesunovat z jednoho státu do druhého, jako ovce z jedné ohrady do druhé, nechám na uvážení každého "sluníčkáře",neb toto přidělování ovcí do naší ohrady, bude sice v souladu s fantasmagoriemi Bruselu, ale nic to s problematikou nelegální migrace nevyřeší.

A k sankcím: Brusel nám dá pokutu...blbost, nemůže neb to nemá oporu v mezinárodním právu. Podle rozhodnutí Evropského soudu, nemá žádný stát povinnost udělit migrantu asyl, když je to v rozporu z jeho vnitřními právními předpisy

Jestli nám Brusel omezí dotace, bude to jenom ku prospěchu těch, kdo by dotace nedostali , protože nemají známé na správným místech a tak nebudou znevýhodněni oproti konkurenci, která ty kamarády má

Jestli nám Brusel sebere dotace úplně, bude to zase jen dobré, protože v konkurenci přežijí jen ti, kdo vsadili na inovace a kvalitu a montovny bez přidané hodnoty, které jen sráží úroveň české mzdy na úroveň Číny odejdou.

A když bude Brusel dál škodit, tak nám mohou vlézt do "Brusele" všichni, kdo by nám bránili v podpoře domácí produkce, abychom se stali potravinově soběstačnými, zatrhli dotovanou potravinovou produkci ze západu a dodávání nekvalitních potravin do zahraničních obchodních řetězců, což by bylo taky dobře.

16 0
možnosti

Správné úvahy, nicméně, co na to náš zpohodlnělý lid, toť otázka :-)

8 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS