Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pouze dvě poznámky. Vyvádění dividend a tantiém na západ, není vina západu, ale naivity našeho vedení po roku 1989 v čele s Klausem. Tito pánové si totiž neuvědomili, že cílem podnikání je zisk a ne dobročinnost. Pokud se jedná o Francii, bylo by vhodné panu prezidentovi připomenout, kolik prostředků z EU dostala Francie a kolik ČR. Tím připomenutím myslím jadrné vyjádření a ne kulantní řečičky. Francie tyto prostředky, především do zemědělství, dostala a dostává od SRN jako kompenzaci za II.WW. V plném rozsahu se potvrdila slova paní Le Pen, že ať v prezidentských volbách ve Francii vyhraje kdokoliv, bude tam vládnout žena. De Gaule se musí v hrobě obracet.

3 1
možnosti

Rekl bych, ze Pan Buh ukaze Francii a Nemecku 'zac je toho loket'. Ale musime mu trochu pomoci aby videl, ze o jeho pomoc stojime.

1 0
možnosti
Foto

Macron asi netuší, jak to funguje v supermarketu.... Tedy mimo jiné....

3 0
možnosti

paní autorko, z čeho se dotace vyplácejí? Merkel, Makron, Junsker, Tusk, a spol.vytvářejí nějaké hodnoty za které by jim někdo dobrovolně platil? ne. někdo jim ty peníze musel odvést a oni je přerozdělují s tím, že si velkou část ponechají, to v lepším případě, v tom horším si ty peníze prostě natisknou.

2 0
možnosti

hergot já jsem dobrý!

1 0
možnosti

J82i48r60i 48V25r43a79b35e97c

26. 6. 2017 16:16

RvRv

Co mají zisky a dividendy privátních firem a koncernů s EU společného?Do nedávná bral i Babiš z jeho velkopekáren v Německu zisky na své konto (kdo ví kam)

3 3
možnosti

Pane Vrabče, kritizují nás za vyžírání dotací, které sami nastavili, abychom tak činili. Jejich podnikatelé zde neúměrně profitují, namísto aby honorovali české zaměstnance podobně jako zaměstnance u nich. Totéž provozují i v dalších zemích, včetně těch nejchudších v Africe. Odřou je z kůže a pak je nakonec chtějí přesunout k nám

Bureše mi, prosím, nepředhazujte, toho na svědomí nemám.

12 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS