Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma! R^

Paní Pavlíková, proč tomu tak je (má být) a proč EU hodlá takové obrovské peníze takto vynakládat stejně jako Vy nevím a nikde jsem se žádných odpovědí vůbec nedočetl.

Co však vidím všude kolem je nadřazené řvaní nejrůznějších vítačů ve smyslu, že kladení takových otázek je "hrubé a nepřijatelné"!

(Btw - Jediný náznak relevantní odpovědi kdysi řekl pan Bělobrádek, který uvedl, že za přijímáním mladých afrických muslimských mužů je snaha "zvrátit nepříznivý demografický vývoj v Evropě a zvýšit porodnost". Ovšem už nevysvětlil, jak to bude fungovat v praxi, když muži zatím ještě opravdu nemohou rodit děti ... 8-oRv )

9 0
možnosti
JK

Stalo se to jednou, rok dvanáctistý třetí...

0 0
možnosti
JV

Ještě nedávno EU tvrdila, že bez somálských inženýrů, matematiků, fyziků, lékařů a lyžařských instruktorů se neobejdeme. Že jdou do Evropy pracovat.R^

6 1
možnosti
JK

Pane Polickýi, taky si to pamatuji, není to zas tak dávno, že byste mohl zapomenout.

3 0
možnosti
Foto

Váš blog neobsahuje objektivní poznatky o migrantech, ale pouze naprosté hlouposti -jako ty o počtech migrantů, které ročně mají přijít.

Vrcholem demagogie je pak postavit článek na srovnání jednorázovým příspvkem na migranty s roční mzdou či důchodemRv

7 22
možnosti
PT

P89e76t55r 34T36o66m67e44k

10. 9. 2017 19:32

A vy, naprosto nekritický vítač, víte kolik jich přijde ročně? Tak to se s námi o ten přesný údaj podělte.

7 1
možnosti
DT

Přesně to mě také napadlo. Kde ty peníze chtějí vzít? KOMU je chtějí vzít? Ty peníze totiž na stromě nevyrostou.

22 0
možnosti
JN

Opravdu ročně? myslím, že ta částka má být jednorázová

4 0
možnosti
OP

Ano, myslím též , že jednorázová a opravuji jeden nešikovně napsaný odstavec

4 0
možnosti
PB

P27e96t59r 48B69u20r29i37a17n

10. 9. 2017 16:43

Souhlas karma. Jen v té druhé půli si trochu protiřečíte (proč jim nikdo nedá šanci u nich doma a proč jim doma dávají šanci a tudíž je vykořisťují), ale jinak je to hnus, kam se ne/myšlení EU řítí. My víme kam.

7 0
možnosti
OP

Díky za příspěvek. Pokusím se vysvětlit rozpor. Slušný podnikatel podniká i v rozvojové zemi slušně, tj, nechá lidem vydělat a neničí životní prostředí. Většinou však zahraniční podnikatel používá technologické postupy, které jsou v jeho domovské zemi zakázány (různé doly, dobývání surovin), zamořuje půdu ve snaze vydobýt z ní maximum bez ohledu na její devastaci a poškozování zdraví lidí v okolí (např. velkoskleníky s květinami, banány ...) a především vyvádí ze země obrovské zisky, na které by při podnikání doma nikdy nedosáhl

8 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik