Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslim, ze Americe nerozumite pani autorko ani no. Mozna by bylo lepsi nejdrive porozumet a potom kritizovat!

0 0
možnosti

Je dobré rozlišit Asadův a Ruský mír a Americký mír - God bless America!

1 0
možnosti

:-)......Paní autorko, víte, že na rozdíl od většiny diskutérů s Vámi souhlasím? Američané a jejich vývoz "demokracie" do celého svéta se podepsala na současném stavu.

Myslím si, že to je cílem! V politice se nic neděje náhodně, věci se plánují a musí to vyjít! Na lidské oběti se nehledí, to jsou jen čísla pro pány sedící v teplých křeslech.

V současné době to vidíme na stále se zesilujícím boji proti Kimovi ze severní Koreje. Je přímo viditelné, jak jim vadí postupné smiřování severu a jihu, což normální lidé považují ze nejlepší možné, k urovnání světových poměrů.

Závěrem ještě dodám: Kdyby vlastnil Kadáfí atomovku, ještě by si užíval svého přepychového života. Severní KIm ví dobře proč ji má a pro se jí nikdy nevzdá !

R^R^R^

1 2
možnosti

K18a88r25e75l 71B87o40k

16. 1. 2018 23:46

Očekávat od autorky blogu moudrost, je opravdu naivní.

4 2
možnosti
Foto

Vidím to tak, že je Američané vyzbrojují, aby je okolní země vojensky nepřeválcovaly. Diskuse o kurdské samostatnosti mají smysl, ale do té doby se Kurdi musí nějak udržet.

3 0
možnosti

P13e84t14r 16U90h72e77r

16. 1. 2018 23:22

Olinko, vy ale píšete genitální články :-D

1 1
možnosti
Foto

Vy musíte tu Ameriku ale hodně nenávidět, že paní autorko?

8 2
možnosti

Nemusím, pane Braune

2 1
možnosti

A to je moc pěkné. Komunistický diktátor Asad drtí za podpory Ruska opozici i nespřátelená etnika, ale nakonec jsou špatné Spojené státy, které podpořily opozici. Velmi dobře, paní. O vrazích z Wallstreetu jste určitě stejně uvažovala už před třiceti lety, kdy naše země podporovala islamistické i jiné teroristy (samozřejmě na pokyn sovětského Ruska) a při důležitých akcích jste nenáviděla naše dnešní západní spojence za rozdmýchávání války, zatímco Rusko přeci šíří mír (viz Afghánistán, dnešní hnízdo teroristů, které tam je proto, že Afghánistán chtělo okupovat sovětské Rusko, čímž zničilo tehdejší docela liberální kulturu).

10 3
možnosti

Ten svůj názor na USA řekněte třeba Polákům a někam vás nakopnou!!Nejsou blbí!!

7 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik