Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Statisíce zahraničních dělníků z Uk, Turecka, Mongolska, Rumunska, Bulharska, Vietnamu zdá se nevnímáme jako problém, ale pár tisíc uprchlíků je nepředstavitelný problém, panika a hysterie. Náš postoj - peníze nám dávat můžete, ale nic za to nechtějte je takové zemitě České. Když jsou pro nás ti uprchlíci takový organizačně nezvládnutelný problém, tak prostě EU peníze odmítněme a je to vyřešeno a můžeme se věnovat jiným problémům.

0 3
možnosti
OP

Četl jste snad v mém článku, že horuji za dotace na Čapí hnízda, bionaftu či jiné podrazácké projekty?

3 0
možnosti
PD

Ne, jen tyhle kauzy - plody našich politiků, kteří se tak kroutí, když mají přijmout nějaké standarty EU jsou jen důkazy, že svěřovat řízení tohoto státu do "českých rukou" je cesta do pekel. Svěřte peníze českým politikům a polovina se rozkrade. Němci tolik nekradou, kradou-li vůbec.

0 5
možnosti
JK

J46a25n 31K79o53z16á90k

17. 2. 2018 22:31

Další Emanuel Moravec.

0 0
možnosti
JL

Pane Dytrychu, do rizeni statu jste ty "ceske ruce" volil take. A s nadsenim jako nositel demokracie. Volil jste vsak ideologii (strany) a ne ty spravne "ruce"! Takto volite jiz 25 let!!! Kdy se probudite (a my s vami) a prosadime volbu OSOBY do rizeni statu, do Snemovny. Osobu, kterou muzeme snadno kontrolovat. Osoba vybrana z nekolika kandidatu a ne podle poradi na volebnim listku. A zvolena jen na DVA roky, aby se nemohla "uhnizdit". Poslanci zvoleni z kazdeho koutu republiky.

Napsal jsem svuj prispevek pro zamysleni naseho ceskeho zazemi. Dokud nebudeme mit toto vyresene, na pude EU neuspejeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik