Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní, Vy jste typický demagog nebo genferově správně demagožka.

jak by se gayové a lesby tvářili, kdyby se tyto menšiny rozhodly, že právě podle jejich zvyklostí či touhy má společnost fungovat. Část Romů by mohla usilovat o to, aby lidstvo kočovalo v maringotkách a tančilo kolem ohňů.

Zdroj: https://olgapavlikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=655384 atd.

Chtějí snad gayové a lesby, aby ostatní žili podle nich? NE jen chtějí aby dva lidé,kteří se milují, žijí spolu a pracují pro společnost mohli mít stejné právo na sňatek jako heterosexuálové.

Podle Vašeho výkladu to vypadá, že celý národ kočuje a tančí u ohňů a Romům je to odpíráno, pokud by to tak bylo, samozřejmě by měli nárok to chtít stejně jako ostatní, stejně tak kdyby všcihni měli slevu a přednostní právo v institucích a MHD a důchodci by měli utrum, taky by bylo normální, že by chtěli to co ostatní.

0 0
možnosti

J44a31n 33G56u82l43á91n

27. 3. 2018 8:43

Manželství bylo kdysi svazkem vznikajícím za účelem plození dětí a zajištění přijatelných životních podmínek pro ženy. V současnosti ani jednu z těchto funkcí neplní a jedná se akorát o právní uznání vztahu dvou osob a jejich majetková a jiná úprava. Proč ho tedy neumožnit pro všechny ? Lesbičky děti rozhodně mají a i když je to u gayů méně běžné, najdou se mezi nimi dobří otcové. Kdyby bylo pro všechny, minimálně by zase začalo ochraňovat děti. V případě dvou rodičů stejného pohlaví totiž nevzniká rodina a je tudiž potřeba zahrnout dítě pod manželský pár. Dva otce a dvě matky český zákon neuznává. Heterosexuální páry to tak těžké nemají, nemyslíte ? Nemám problém žít na psí knížku, ale v případě založení rodiny je to už problém.

0 0
možnosti

V těch minulých "přirozených" tisíciletích, o kterých se tak nostalgicky zmiňujete, se budoucích manželů přirozeně nikdo neptal, jestli se chtějí vzít, protože to byla záležitost, kterou dopředu domlouvali rodiče. Odmítnout manželovi sex z důvodu bolení hlavy bylo také nepřirozené, proti přírodě i božím přikázáním. Zato bylo běžné a společensky zcela tolerované nadělit manželce v případě nutnosti pár facek.

A mimochodem, ta podle vás nejpřirozenější vazba, manželství, u nás končí rozvodem v polovině případů, přičemž 2/3 návrhů podávají ženy, a za tohle opravdu gayové ani lesby nemůžou.

3 2
možnosti

Řada význačným filozofů se zabývá otázkou, co je smyslem lidského života. Nejsem filozof. Bez existence lidstva tato otázka ztrácí smysl. Existenci lidstva lze zajistit pouze soužitím muže a ženy, v žádném případě pochody hrdosti.

4 0
možnosti

zabranuje nekdo zit zenam a muzum pohromade a plodit deti?

0 0
možnosti

Klasická neboli tradiční rodina, s tatínkem živitelem, obětavou a starostlivou maminkou a šťastnými dětmi, která vydrží ve svornosti až do smrti, to je něco jako sněžný muž nebo paní Colombová. proč tak vehementně bránit něco, co nejspíš ani nikdy neexistovalo?

3 7
možnosti

P27e96t85r 20M52u76n52z55a19r

23. 3. 2018 11:23

Nesvalujte svoji neschopnost na autorku.

5 2
možnosti
Foto

je třeba zrušit slovo manželka. Manžel, manželé bude přijatelné pro všechny varianty.

0 0
možnosti

nevim, kde jste vzala informaci o tom, ze gayove a lesby chteji "vymazat slovo muz a zena" - nebo jak jste to specifikovala v textu

a ze chteji mit svatbu a ne byt jen registrovani? no a CO? ostatni pary budou plodit deti a tyto pary budou jen obycejne stastne. to je snad nejaky problem?

4 3
možnosti

Na příští týden vyhlásila paní Jílková téma pro svůj pořad Máte slovo s tímto tématem a že takový trend existuje, mne zcela uzemnilo

0 0
možnosti

Cituji: "Je mi jasné, že bohatá část světa obrací věci naruby, protože je jí zkrátka příliš dobře a má roupy." ???

2 0
možnosti

Dodatek (nezobrazilo se všechno) - takže za to mohou bohatí. Když jim bohatství znárodníme, bude svět v pořádku. Lidé se budou mít rádi jak se patří, bude všechno tak, jak to má být.

4 0
možnosti

Stačí si znovu pozorně přečíst poselství ze zjevení Panny Marie z Fatimy: "Poslední velký satanův útok bude veden proti rodině". A to jsme před 100 lety, kdy po LGBT nebylo ani stopy.

3 0
možnosti

To není oficiálně přímo z toho poselství, to ta vizionářka napsala v soukromém dopise jistému kardinálovi s dodatkem "Panna Marie už však rozdrtila hlavu Satana." Čili na dnešek už se to nevztahuje.

0 0
možnosti

Rozhodně s Vámi souhlasím. Je to naprostá pitomost.R^ Ovšem, jak to tak celý život pozoruji, tak i to manželství je diskutabilní svazek. Vím má to být svazek zcela dobrovolný. Většina z vás mi jistě potvrdí, že jste již nejednou slyšeli slova, jsi-li svobodný(á) vyřádi se, ale až se oženíš (vdáš) musíš být věrný(á). Ono nalinkovat citům, lásce a síle přírody ty "pětiletky" tak nějak není funkční že? Mnozí inteligentní vzdělaní mladí lidé jsou v předstihu a pochopili tuto skutečnost, protože nechtějí platit ty rozvody a tak vzhledem k tomu, že to náboženství také tak nějak ustupuje do pozadí si tak nenásilně vše dokáží vyřešit sami a zodpovědněji než-li to přikazují zákonné státní normy pro rodinu. Myslím si, že by se mělo hledět více na opravdovou svobodu v těchto smluvních svazcích a neklást jim zbytečné zákonné překážky.:-)

0 0
možnosti
Foto

Jaké si to kdo udělá, takové to má. Polovina dětí se rodí neprovdaným, vystresovaným osamělým matkám, které si pak nevědí rady, a vyžadují od státu podporu. Jak snadné je některým nezodpovědným otcům (matkám) utéct od povinností starat se o rodinu, neplatit alimenty, a žít si, jak se jim zlíbí... Svoboda a lehkomyslnost jedince je nadřazeny lidské zodpovědnosti. A k těm lesbickým a homosexuálním párům? Ti stejně žijí jak jim to vyhovuje, nevím, proč to chtějí mít ještě potvrzeno zákony. U dvou lesbických žen problém není, jedna z nich dítě porodí - u dvou homosexuálních mužů možná touha po dítěti není tak silná...A pokud by snad byla, stálo by za úvahu - jestli by jim to mělo být zákonem povoleno...

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik