Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Mám již cosi odžito, pak i dokonce pravím, že jsem spokojen a zřejmě žiji i v nejlepší možné době. Když nad tím statusem poznání přemýšlím - ukazuje se, že ty všechny atributy z dob rodičů platné jsou ! Makat, seřadit si své hodnoty a vycházet ze základu, rodiny, dětí. Když se pak podívám na politickou scénu - napadne mne pojem Vačice Oposum ! Počínaje Hradem, přes Oligarchu , rudými bratří konče. Kdyby povstali mí předkové, zvolali by - Co to je, za obskurní skupinu, prapodivných osob ? Co to vlastně konají a co chtějí ? Jsou střelení, nebo špatně trefení ? Proč nepracují, proč stále obtěžují - dědek, by je zřejmě ze svého obchodu vyhodil, jako kdysi , neschopného příručího ! ... :-)

2 0
možnosti
JK

pro koho, hoši, myslí, že to divadlo hrají? Snad pro těch pár novinářů, které mají za zadkem? O čem je koaliční smlouva? aby se při první příležitosti vypověděla nebo porušila, je na to ještě někdo zvědavý?

2 0
možnosti
EJ

Pěkně a výstižně jste napsala část věty "chceš vyjet do zahraničí, tak nám dlužíš službičku" Nezamyslel se nikdo, z příznivců Drahouška, jaké úkoly plnil při pobytu v zahraničí a kolik "informací" poskytl na patřičných místech

1 0
možnosti
RS

R64u96d14a 25S70l10a17v49í38k

26. 4. 2018 12:21

Minimálně má Drahoš negativní lustrační osvědčení...pořád čekáme, až Zeman ukáže to svoje.

0 0
možnosti
MN

Copak, měla jste blbý den že se tak zabrušujete? To by mě zajímalo, kdo na politické scéně je pro Vás ten slušný, hodný a tím pro Vás volitelný.

4 1
možnosti
Foto

Myslím si, paní autorko, že se účelově mýlíte:

1. Čemu říkáte "estébácké manýry"? Píšete, jakoby AB byl dvacet let důstojníkem StB a naučil se tam terorizovat lidi. Ale to on nebyl. On byl obchodník a asi velmi schopný obchodník. A ti museli vše hlásit naší rozvědce. S vnitrostátní StB asi vůbec nepřišel do styku, jen se pouze ocitl ve společné evidenci.

2. Prezident Zeman nemohl za ten rok svého členství v KSČ stihnout vůbec nic z toho, co píšete:

"Každopádně se ve straně naučil, že konat ve prospěch svých cílů je normální, tedy i lhát je normální, ponižovat oponenty je normální, povyšovat lokaje je normální, být sprostý či hnusný je normální, zkrátka vše odporné povýšit na normu, ovšem tato norma platí pouze pro něho."

Zdroj: https://olgapavlikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=660243

7 1
možnosti
OT

A to svinstvo s Čapím hnízdem vám pane Heřmánku nevadí?

1 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik