Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

OSN nic řídit nebude, ale členské státy OSN se budou řídit paktem, který schválily.

0 0
možnosti

Kreolizace a srovnání kulturní a intelektuální úrovně na hladinu dnešní Afriky, bude ideálním prostředím k hnětení nesourodé a vzájemně svárlivé lidské "hmoty". A za oponou se směje pořád stejný "humanista".

4 0
možnosti

Ale OSN už dávno není NAŠÍ organizací. Tedy naší civilizace. Měli bychom si založit jinou. Jen nevím, jak ji budou ti ostatní financovat. Zatím si platíme své hrobaře.

15 0
možnosti

Ovšem je nezbytné zmínit, že jde o nezávaznou dohodu. Což je důležité a bude třeba sledovat, kdy začne někdo z této dohody dělat právně závaznou. To je dost důležitý rozdíl.

0 0
možnosti

Závazná má být v prosinci po schůzce ministrů v Maroku

5 0
možnosti

Z30u68z90a22n92a 57V33a82s12s

14. 7. 2018 12:01

Najviac ma zaráža fakt, že ako títo panáci z OSN, tak všetci im podobní hrajú svoje hry, vydávajú nariadenia, rezolúcie a memorandá BEZ akejkoľvek čo i len minimálnej snahy ponechať priestor pre rozhodnutia tých, ktorí to celé platia.

3 0
možnosti

Ještě byste měla doplnit toto: O tom koho přijme rozhoduje suverénní stát s ohledem na Listinu lidských práv. Takže o tom koho přijmeme nebo nepřijmeme rozhoduje naše vláda. I Ukrajinci a jiní co tady pracují jsou migranti. A jsou tady na základě našeho rozhodnutí a ne OSN.;-)

2 0
možnosti

Ano, ten globální pakt o migraci je součástí Agendy 2030 přijaté OSN. Celý problém je už v existenci světové vlády.

11 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik