Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RL

Náhodou jsem právě zkouknul díl "Geography Now!", tentokrát Jižní Korea.

Proč to zmiňuji? Kromě toho, že to je celkově velmi zajímavá země (jedna z technologicky nejrozvinutějších na světě - určitě každý dobře známe např. Samsung a Hyundai, viďte?), je tam neméně zajímavá pasáž o složení obyvatelstva, které je velmi homogenní - žijí tam téměž výhradně Korejci (+trochu i nějací Japonci, Číňani, Vietnamci). Kdo by to byl řekl, že?

Nemlich tak stejně je zajímavý postoj Korejců k imigrantům. :-P

Fakt to stojí za zkouknutí.

https://www.youtube.com/watch?v=zTK119W8MBA

Mám dotaz - proč zrovna Evropa by měla na svém území vítat celou Afriku a Blízlý východ?

3 0
možnosti
Foto

Zase to tu máme, nikým nevolení politici, konspirační teorie o ovládání jejich tělesných schránek mimozemskými bytostmi a očekávání nemožného v podobě rozsvícení se v jejich hlavách zatímco v našich je už teď jasno, nejlépe pro výstrahu několik postřílet - toto je vícuc z několika blogů na toto téma. Opravdu to má tak jednoduché řešení?

0 3
možnosti
DN

Jednodušší než ten "vícuc". ;-)

1 0
možnosti
DR

Kyselina a nehašené vápno to bylo nyní, posledně něco jako pokus o plamenomety, co to bude příště než se ta slavná západní elita konečně k něčemu rozhoupe?

1 0
možnosti
LB

Nikdy. Oni to způsobili, jsou slepí, nepoučitelní, půjdou jako ovce na porážku a nás nutí jít s nimi.

7 0
možnosti
PB

P10e56t45r 19B84u80r44i31a74n

22. 8. 2018 19:38

Karma. Takovou frašku by nevymyslel ani Hašek v nejbujnějším pivním oparu.

2 0
možnosti
DK

To je obohacení v praxi...jen by mě zajímala humanita k hlídajícím policajtům...nebo jim nejde o život?

3 0
možnosti
LB

Obyvatelstvo západní Evropy má mozky vymyté multikulturalistickou demagogií a chová se stádně a naprosto pasivně, místo politiků volí šašky, kteří vyhrávají volby vášnivými televizními debatami o sazbách DPH či nekonečným žvaněním o lidských právech posledního ublíženého uplakánka.

Západoevropské obyvatelstvo si napřed nechalo vzít krví zaplacenou skutečnou demokracii a vnutit fasádní demokracii pod diktátem nadnárodních koncernů, které už ani neplatí daně a v důsledku toho muselo přijmout diktát nekonečného zadlužování, ze kterého tyjí banky a pár miliardářů.

V současnosti pak probíhá konečné stádium kulturní a posléze i fyzické sebevraždy.

Tohle odmítám. Snažme se alespoň naši zemi ubránit.

Nepropadejme iluzi, že se nás to zatím netýká, že jsme od ohnisek těchto začínajících konfliktů - či spíše jednostranné invaze - daleko. Naše minulá i současná vláda něco jiného dělá a říká doma a něco jiného při poklonkování mimo realitu žijícím představitelům západoevropských zemí a eurounijních struktur.

Představila nám snad naše vláda jasnou strategii, co bude dělat v případě, že počet nelegálních překročení naší hranice a nelegálních pobytů v naší zemi vzroste? Provádí snad naše vláda preventivní informační kampaň ve zdrojových oblastech migrace s jasným vzkazem "Turisty vítáme, migranty však nepřijímáme?" Reagují snad naše bezpečnostní složky jen pouhou zvýšenou kontrolou totožnosti na množící se informace občanů velkých měst, že přibývá cizinců svým vzezřením totožných s migranty, jak je známe ze západní Evropy? Ikdyby to byly jen fámy, není snad na místě to v takové době prověřit?

(Upravený příspěvek, který jsem publikoval v diskuzi pod předmětným článkem)

12 0
možnosti

Naprostý souhlas, skvěle jste to vystihl.

K poslednímu odstavci - obávám se, že to nejsou jen fámy. Bydlím blízko jednoho důležitého nádraží na trase Praha - Německo, kde se pravidelně houfují skupinky Vámi uvedených, vedené "regulovčíky", kteří je někam lifrují. Nevím, o koho jde, ale zahraniční dělníci pro místní podniky to nejsou (o těch mám informace přímo z podniků) a turisté také ne, u nás nemají turisté kam a proč přestupovat.

2 0
možnosti
PK

EU to toleruje, Angela tomu velí a co tedy zbývá, když policajtům seberou zbraně..snad jen organizovat sebeobranu, asi se začnu ozbrojovat...Skoro závidím Polákům a Madarům jejich velení..

9 0
možnosti
Foto

Stále víc to potvrzuje teorii, že za migrací stojí síly, které ovládají státníky Evropy. Ti uklidňují voliče, přicházejí s opatřeními, ale ve skutečnosti jde o to, migraci neomezovat a voliče neztratit. Jak dlouho jim to vydrží, záleží jak rychle demo využije při volbách svou krátkou kracii.

9 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik