Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někteří také máme zkušenost slíbit a pak, za střízliva, nic. Joj, to je nepřítel-kyně do konce života.:-/

0 0
možnosti

Vas nadpis jiz rika, pani Pavlikova, ze o pripadu Mr Kavanaugh nevite toho moc. I v CR jste nevinna, dokud nejste odsouzena. z toho, z ceho jste narcena.

Cely pribeh se mel odehrat v roce 1982 v lete. Tehdy 15leta Mrs Fordova, mela byt napadena Mr. Kavanaugh, ktery ji pry chtel znasilnit. Ji se vsak podarilo uteci, protoze jmenovany byl pod vlivem alkoholu. Stejne pani Fordova.

Proc se vam to snazim objasnit je nekolik neznamich v tomto pribehu. Pani Fordova si dnes nepamatuje misto, kde se to stalo. Take nezna dnes, kdy se to stalo. Nedokazala rici, jak se k mistu dostala a jak se zase dostala domu. Vyjmenovala ctyri ucastniky pitky. Ti dnes kategoricky odmitaji byti pri teto pitce. Lhani pri vyslechu je trestne odsouzenim k mnoha letum vezeni. Dokonce jeji tehdejsi nejlepsi kamaradka podotyka, ze pana Kavanaugh neznala, nikdy se s nim nesetkala a take, nikdy od pani Fordove ten pribeh neslysela.

Dospely zivot obvineneho je ukazka zivota gentlmana. 100% bez uhony. Jeho kvalita prace v oblasti prava je na nejvyssi urovni.

Pro me je tento pribeh rozresen. To uz proto, ze v pozadi vseho je moznost odvety pani Fordove za maminku pana Kavanaugh, ktera mela v roce 1996 jako soudkyne, rozhodnout v neprospech rodicu pani Fordove a ti ztratili jejich dum.

Cele divadlo je orchestrovane demokratickou stranou (levicaci), kteri nechteji pana Kavanaugh na miste v Supreme Courtu. Za kazdou cenu. Jeho slozeni by se naklonilo na konzervativni stranu na nekolik desetileti. (soudci Supreme Courtu jsou dosazeni na dozivoti). Pri 9 clenem Supreme Courtu, je 5 konzervativnich soudcu pro levicaky moc. Maji pravdu. Konecne tento organ bude vypadat tak, jak urcily ti velikani v roce 1800. Je to TRETI pilir moci ve Spojenych statech.

1 0
možnosti

Tyto podrobnosti svědčí o tom, že ta osoba je naprosto slaboduchá, když si neuměla spočítat, že její falešné svědectví je snadno odhalitelné

0 0
možnosti

J53i51r73i 51T52i62c22h45y

29. 9. 2018 17:00

Souhlas, az na ten zaver o Trumpovi.

0 0
možnosti
Foto

každý extrém je špatný-jak ze strany mužů tak ze strany žen-přesto myslím že metoo je pouze reakcí na nevhodné chování mnoha mužů ve vysokých pozicích kteří toho zneužívali-teď se to zvrhlo a naopak to trochu přehánějí některé ženy-jako reakce na nenormální situaci, kdy se ženy nemohly bránit protože i pokud muže žalovaly, byly zesměšněny a jejich svědectví zpochybněno-což mnozí zdejší blogeři svými rádovtipnými články na toto téma činí i dnes-předevčírem byl na šest a půl roku odsouzen český mladík který přes internet vydíral a psychicky zranil asi 160 dívek-proč asi si někdo nestále snaží metoo banalizovat a zesměšňovat? Možná proto že i mnozí čeští muži mají máslo na hlavě a bojí se že to dorazí i k nám

0 0
možnosti

J69a18n 59K94o90z36á58k

29. 9. 2018 23:00

Samozřejmě, že jsme se ve škole chovali úplně stejně jako normální kluci. Nejvíc to vadilo těm holkám, kterých si nikdo nevšímal(to asi bude váš případ). Dodneška na to ta děvčata vzpomínají, která se líbila víc(je jim 65). Kdyby jsme kandidovali na nějakou funkci dnes, tak nám to projde, protože ty holky jsou normální.

1 0
možnosti
Foto

Tohle je Amerika, kde každý využívá jakékoliv možnosti k zviditelnění a tím pádem i příležitosti ke zbohatnutí.

2 0
možnosti

Něco podobného jsem si v práci, na veřejnosti, ani nikde jinde k ženám nedovolil, přestože některé jsou rády, že se o ně muži zajímají. Přesto se mi zdá, že dnešní prudérie je buď zbytečně přehnaná, nebo naopak - příliš uvolněná. Spíš bychom se měli vrátit ke zdravému středu bez excesů. Žena je plnohodnotná a rovnoprávná bytost a spíš než abnormalitu ocení od mužů ohleduplnost, úsměv a partnerství doma, v zaměstnání i kdekoliv na veřejnosti.

3 0
možnosti

Milá paní Pavlíková.ode mě to Karma nebude. S tím, že se dotyčná vytasila s nějakým znásilněním až teď, kdy onen vážený pán někam kandiduje se skutečně ztrapnila a svědčí to o účelovosti celé vzniklé situace. Se zbytkem článku si ale dovolím polemizovat. Zrovna teď nedávno jsem četla článek o tom, jak si dnešní ženy u nás stěžují na nedostatek velkorysosti a gentlemanství u mužů . Chybí jim takové to základní slušné chování. A právě s tím mě rezonuje nějaké poplácávání ženy po zadku. Jestli vám se to zdá normální nebo se vám to líbí aby vás někdo v práci plácal po zadku, tak mě teda určitě ne a muže, který by si to ke mě dovolil ,bych s prominutím považovala za primitiva. Ať si plácá doma svoji ženu, to mu nikdo nebere. ale k jiné ženě by si to dovolovat neměl. Díváte se na filmy pro pamětníky?

2 1
možnosti

Tento problém žádné méé túú nevyřeší, to je o všeobecné kultuře společnosti. Svět na jedné straně válcuje porno a kdo nemasturbuje, potřebuje prý psychiatra, na druhé straně tu je ta potrhlá kampaň, tedy dva povrchní extrémy. Jako jednotlivec má každý člověk svou jedinečnou představu o soužití obou pohlaví a má to umět vyjádřit, každý má také toto vyjádření ostatních lidí respektovat, a toto má být součástí výchovy.

3 0
možnosti

:-).......Dobře napsáno! Svět se zbláznil ! R^R^R^

6 1
možnosti

Celý svět snad né, jen amici to někdy silně přehánějí...

2 0
možnosti

Když jste zmínila Jamese Bonda, je nutno ocenit, že dávno před MeeToo provedli tvůrci série v roce 1995 soudružskou sebekritiku. V díle Golden Eye říká M Bondovi: Myslím, že jste sexistický misogynní dinoraurus! Nebo to byl jen anglický humor? ;-)

0 0
možnosti

G65e15o14r98g25e 75H89o68l67y

28. 9. 2018 23:48

No US senat se nakonec rozhodl jeste nechat FBI to vysetrovat asi 1 tyden...mozna, ze si nekdo vzpomnel na Mary Joe Kopechne.

1 0
možnosti
Foto

Tu kdysi utopil nejmladší z bratrů Kennedyů. Ale sexuální obtěžování.to."nebylo". Na to byl kabrňák JFK.

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik