Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Je jasné, že např. o transexualismu nevíte nic a zastíráte to žvaněním o karmě apod.

Na druhou stranu s vámi musím souhlasit -- obzvlášť kuřáci a feťáci a alkoholici by si měli náklady nést sami. A že to jsou gigantické částky...

2 0
možnosti

Kde jste byla, když se přidělovala empatie?

Skoro to vypadá, že se Vám pletou transsexuálové s travestitama!? A to je fakt rozdíl.

4 0
možnosti
JL

Patrně největší korunu jste tomu nasadila tím, že by si každý mohl vybrat na co budou předznamenané jeho daně. Takovou anarchii by nezvládl ani diktátor.;-D

Žij a nech žít.

2 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem trochu neomalene napsala, že jste mi k smíchu. Nebudete věřit...mě to fakt doted mrzí...uz to nesmažu.. Jenže teď mi povězte, proč máte pocit, že všechno, co se vymyká nadiktovanému správnu z dob našich svíčkových prabáb, je záležitostí pojmu, který tu pohodíte prominte jako puberťák proto, že je to přece in.? Neomarxismus. A za druhé...nechtěla bych být v těle, kde se necítím. Neumím si tu zoufalost a stavy nenávisti k sobě samé fakt představit...a mít tu každodenní sílu šlapat životem...tomu ja říkám veskrze pravé hrdinství...žit ten věčný boj se sebou. Natoz abych ohrnovala nos. Dopručovala bych jeden dokument. Normální člověk tu ženskou chce v televizi chytit za ruku a tem doktorům poděkovat. Narodit se do jiného těla je prostě tragédie.pani Pavliková.

4 0
možnosti
IB

I62v79o 76B32o50u92š57e

22. 10. 2018 16:45

Fakt netusim, co ma preoperovani pohlavi spolecneho s marxismem, natoz s neomarxismem.

4 0
možnosti
MS

Nechápu, o jakých loutkách to píšete. Změna pohlaví vychází především z přání těch, kteří se omylem přírody octli v jiném těle, než by odpovídalo jejich osobnosti.

7 0
možnosti
Foto

Dcery spolužačka byla zamindrákovaná, ne příliš pohledná dívka.

Dnes je z ní, bezproblémový a příjemný muž.

Poznal jsem jej ještě jako dívku a soudím, že ta změna pro něj byla vysvobozením, ne nějakým zvrhlým přáním.

Neodsuzujte, paní Pavlíková, pokud neznáte celou pravdu.

5 0
možnosti
DV

D58a87v95i63d 55V58l98k

22. 10. 2018 12:35

Kristepane takovou hloupost už jsem dlouho nečetl. Proč furt musíte mít neodolatelnou touhu kecat do všeho čemu nerozumíte? Znáte se vůbec s někým, kdo tuhle operaci podstoupil a znáte jeho motivaci? Neznáte samozřejmě, jenom píšete nesmysly a hážete neomarxismem. Mám v blízkém rodinném kruhu muže, který se narodil jako žena. Ten člověk byl celý život nešťastný dokud nezměnil pohlaví. Dnes konečně žij už pár let normální život

Nemohla byste ve svém věku najít v sobě aspoň trochu tolerance? Nestydíte se?RvRv

5 4
možnosti
OP

Správný hate free. kdo není s námi, je proti nám, šup s ním do klece

0 0
možnosti
Foto

Paní Pavlíková. Máte právo na svůj názor.

Nedávno jsem měl v ordinaci maminku, které se narodila dcera, avšak od samého počátku měla chlapecké tendence. Zprvu to bylo přehlíženo, nicméně v pubertě bylo jasné, že je něco v nepořádku.

Ona dcerka se začala dožadovat úpravy (změny) genitálu. V první fázi jí to bylo odmítnuto. Následkem toho dcera odešla z domu, dopouštěla se drobné kriminality, dala se do party s feťáky. Její matka mi sdělovala, že nebyla schopna jí zklidnit a bála se každého zazvonění, protože to často bývala policie. Nikdo si neumí představit, co rodiče - jediného dítěte - prožívali.

V 18 letech se podařilo nemožné a Adélce byla provedena operativní změna (po patřičných vyšetřeních, které potvrdily transsexualismus). Po provedené operaci se z Adélky stal Robert. Vrátil se domů, naprosto ustala ona popsaná kriminální činnost. Robert si dodělal střední školu a začal studovat VŠ. Našel si partnerku, s níž je dle matky šťastný.

A teď můžete v klidu soudit.

Pěkný den.

4 0
možnosti
DV

D39a23v13i24d 27V40l82k

22. 10. 2018 12:36

Přesně Tome mám stejnou zkušenost z manželčiny rodiny. Blog je jen netolerantní výkřik.

4 2
možnosti
Foto

Co nestojí peníze, nestojí za nic. Ve zdravotnictví sice platíme zprostředkovaně, ovšem z jednání lékařů to mnohdy vypadá, že jsme pro něj za žebráky, kteří od něj něco chtějí a nic mu za to nedají. Stejně tak jsou pro pacienty "bezcenné" lékařské zákroky, kvůli kterým nepotřebuje vytáhnout šrajtofli. Jak správně píšete, lehkomyslně si ničí zdraví s myšlenkou, však oni mi to felčaři spraví, až to jednou zničím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik