Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J94a83n 63H85a53r87v35a50n

18. 11. 2018 11:31

Hmm, když nepomáhají svobodné volby co takhle zkusit Majdan? Když se to podařilo na Ukrajině tak proč ne tady? Oligarchy vyhnali a jak se teď panečku mají R^

4 0
možnosti
Foto

Čekám, že nám příště zkopírujete jeho parte.

2 0
možnosti
JO

Babiš mladší má očividně psychické problémy. Je obviněný a každý obviněný má právo nevypovídat. I svědek má právo nevypovídat způsobil-li by tím stíhání osobě blízké. Novináři zneužili psychicky nemocného člověka, natáčeli ho tajně kamerou v brýlích aniž mu o tom řekli. Následky pro něho mohou být těžké, třeba ani nechtěl otci způsobit problémy, co my o tom víme a teď se s tím musí vyrovnat. Musel to být pro něho šok, když měsíc po povídání si na chodbě domu vypukla tato kauza. Jeho psychice to nepomůže a pokud se něco stane, vinu ponesou i ti "novináři". Měli mu o natáčení říci, ale to by on nejspíš mlčel a oni by neměli senzaci. Zneužít na první pohled takto labilního člověka je hyenismus.

13 1
možnosti
LB

Kdybyste pozorně sledovala zmíněnou reportáž, věděla byste, že Babiš mladší vypovídat chtěl a že to byl právě on, kdo kontaktoval policii, která ovšem nekonala. Kdyby byl rozhovor s novináři pro něj šokem, těžko by s nimi dál komunikoval e-mailem a nedal by souhlas se zveřejněním rozhovoru.

Je tu ještě jiná věc. Andrej Babiš mladší byl ještě v roce 2015 zaměstnán v Travel Service jako dopravní pilot. Získat pilotní průkaz není nic jednoduchého, v náročných testech se hodnotí operační paměť, prostorová orientace, odolnost vůči stresu atp.

Podle primáře Ústavu leteckého zdravotnictví Andreje Görčoše případnou psychickou poruchu by vstupní testy s jistotou odhalily.

4 1
možnosti
JF

J32i59ř81í 83F44o83g32e36l

18. 11. 2018 8:55

Podle toho textu bych řekl, že na drogách je někdo úplně jiný.... Hádejte kdo.

5 1
možnosti
RB

Co? Kde? Jak? Proč?.... Chápe někdo tuhlé slátaninu? :-P

9 0
možnosti
Foto

Tak o život dětí pana Babiše se vůbec nemusíte. Jsou nejdůležitějšími živoucími důkazy jeho neviny. Je jasné, že Čapí hnízdo bylo převáděno na Agrofert z důvodu jejich neschopnosti o tento majetek se starat, nikoliv pro to, že šlo o nějaké účelové završení dotačního podvodu.

3 2
možnosti
Foto

Možná se o jejich život bojí sám Babiš..... To by bylo pro média tučné sousto, kdyby se jim něco stalo.

2 0
možnosti
TG

Paní blogerka v roli Drahomíry Dražské.....?

5 1
možnosti
JV

Paní blogerka je evidentně poněkud zmatená, holt věk je věk, s tím už nic nenaděláme.

7 3
možnosti
MB

Toto je přesná ukázka - kam jsme se to propracovali! Žena napíše svůj názor a zveřejní jej. Neobjeví se polemika - objeví se to bývalé = Kategorizace nepohodlnosti. Do blázince, nebo starobince s ní. Jak tem komunismus stále, i po 29 letech krásně kvete . (I v mrazech. je - 5C !) . :-)

5 0
možnosti
Foto

Řekl bych že splaskla další nejspíš cíleně načasovaná mediální bublina a již ji není nutno dále přifoukávat, protože zjevně nezabrala. Zpovykaní obyvatelé a samozvaní vykladači té podle nich jediné správné demokracie se vyřádili na ulici i s připravenými nápisy podezřele jednotného střihu DE - MI - SE a od zítřka už se budou věnovat něčemu smysluplnějšímu. Nedivil bych se, kdyby si Švýcaři předvolali naše bůhvíkým dotované "nezávislé" investigativce k podání vysvětlení jakým právem se vtírají lidem do soukromí a ještě si je natáčí bez jejich souhlasu.

10 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik