Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další podpásový emotivně laděný elaborát o neschopných europoslancích. Otázka zní, kdo z vás odpoví na tyto tři otázky: 1. Kde sídlí Europarlament 2. Podle jakého klíče sedí europoslanci 3. V které sekci sedí europoslanci za ANO a v které Babiš. Až na tyto otázky odpovíte správně, pak se pusťte do dalších úvah. A Británie bude mít problém, protože oni sice chtějí Brexit, ale neumí se dohodnout na tom, jaký, a hlavně mají dost času, dva roky jsou pryč a oni jsou pořád na začátku. Navíc při tvrdém Brexitu pro ně je reálné to, že se Spojené království rozpadne, protože Anglie a Wales hlasovali pro leave, zatímco Skotsko a Severní Irsko pro remain. No uvidíte sami.

0 0
možnosti
IS

Pokud se rozpadne, bude rozpadlé. No a co?

0 0
možnosti
DR

"Bohužel, v době, kdy Británie na tento zlořád poukazovala, ji žádná země nepodpořila a nepřidala se k výzvě o nápravu."

Dnes naprostý souhlas a brutální karma.

Nejdůležitější ovšem je co se stalo od doby referenda o brexitu. Po prvotním šoku z výsledku, kdy se celá ta vedoucí EU banda předháněla v prohlášeních jak je EU potřeba změnit se dodnes nezměnilo vůbec nic a celá ta EU sebranka v čele s Junckerem a Tuskem jede dál ve starých kolejích.

Tuhle šaškárnu co popisuje autorka snad tudíž nemá smysl komentovat už vůbec. Rv

3 1
možnosti
Foto

Souhlasím, akorát nesdílím myšlenku, že by se EU mohla demokratizovat či jinak reformovat. Žádný moloch na světě ještě nikdy sám sebe nepředělal, vždycky jel tak dlouho, dokud se nezhroutil.

2 1
možnosti
DR

Přesně. Už aby to v tomto případě bylo. Ale jednoduché to nebude, příliš mnoho lidí si na tom založilo svůj byznys.

1 0
možnosti
JB

J92a37n 92B57u78r34d31a

13. 1. 2019 11:57

"vyděračské a autoritářské výklady demokracie v Unii"

Tím myslíte co?

2 1
možnosti
Foto

Pokusy diktovat členům kolik migrantů mají přijmout, nebo třeba "demokratický vrchol" hlasování kvalifikovanou většinou. Našlo by se toho samozřejmě daleko více, ale pro ilustraci stačí.

3 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik