Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^trefila jste hřebíček na hlavičku-odsouzeníhodní jsou samozřejmě nejen ti co vraždí ale právě tak ti co si to objednávají a dělají že i ničem nevědí ...ale protože to je právě Západ kdo objednává tak se mlčí-bílý křesťan Euroamerické kultury je přece tím nejušlechtilejším tvorem co je na Zemi;-)

0 0
možnosti

Na stejne tema jsem videl snad pred 40-ti roky film Fleisch. https://de.wikipedia.org/wiki/Fleisch_(1979)

Bylo to opravdu otresne a podobna temata mne primo odpuzuji.

0 0
možnosti
Foto

Těhle článků se v poslední době objevilo hodně. Na aktualně, irozhlas, světchytře... Všechny popisují hrůzné praktiky v táborech pro Ujgury. Jenomže ve spoustě těhle článků jsou I vyložené nesmysly. Třeba, že Ujgursko je teď uzavřené, jako nedobytná pevnost, že ve městě Urumči byly zbourány všechny mešity a zbyly jen 2, že v Urumči probíhá důkladná kontrola všech obyvatel na každých několika stech metrech a take i když vstupujete byť jen do krámku na rohu nebo že mají lidi problem, když přejdou ulici na červenou. V Urumči jsem nedávno byl a pohyboval jsem se tam po celém městě naprosto svobodně, mešita je téměř v každé ulici, lidé do nich normálně chodí, žádné kontroly jsem nezažil. Na první pohled naprosto normální asijské město. Červenou na semaforu jsem dodržoval jen já a to jen do té doby, než jsem pochopil, že tak se na druhou stranu ulice nedostanu. Takže opravdu jde těžko odhadnout, do jaké miry jsou uvedené články pravda a do jaké míry propaganda v rámci obchodní války. Bohužel.

2 0
možnosti

R^ Těžko rozhodnout, co je skutečné a co je propaganda. Ten můj blog ovšem je především obviněním odběratelů orgánů z Číny, tj. obviněním těch, co možná tou propagandou zveličují bezpráví v Číně, ale orgány Ujgurů jsou pro ně fajn

1 0
možnosti
Foto

Tyto informace jsou dlouhodobě dostupné. Existuje jistý poměr vhodných dárců a příjemců, který je ve všech zemích světa plus mínus stejný. Jen v Číně (to je ta zem, kde jezdí jistý Miloš pro moudra o stabilizaci země), je procento prováděných transplantací extrémně vysoké.

Proč asi?

No protože Čína má nadbytek "materiálu" pro všechny ty zhovadilce, o kterých píšete. Těm je jedno, že kvůli nim zemře zdravý a nevinný člověk.

Nicméně, obviňovat ty, kteří touží po nových játrech, je jen malý díl této hrůzy. Horší je to, že orgány jsou Čínou nabízeny asi jako boty u Bati.

4 0
možnosti

Dík za příspěvek. Ale nejhorší je to, že ty orgány jsou ve velkém kupovány a poptávka po nich roste

0 0
možnosti
Foto

nejhorší je k takové zemi vzhlížet s obdivem, jak rádi činí naši někteří představitelé.

3 0
možnosti

Normálně, kriticky uvažující lidé ten růst žlutého nebezpečí nikdy neobdivovali, brali jej na vědomí s obavami ale nic proti tomu nedělali. Nenažraní chamtivci, z dějinného hlediska naprostí analfabeti, se dokonce domnívali, že by mohli využít tuto zaostalou zem a její primitivní obyvatele jako levnou pracovní sílu aby znásobili jejich profit. To bylo do určité míry v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech možné. Jenže tito magoři, neznalí historie Číny, nepochopili a mnozí do dnes nechápou, že tento národ nikdy nezpoznal a dosud neví, co je demokracie, svoboda myšlení a projevu, čestné jednání, morálka a etika v pojetí západní, tedy i naší civilizace. Existují statisíce, možná i pár milionů jedinců, kteří jsou informovaní a dokáží se orientovat a aklimatizovat, ovšem co znamená 5 či 6 milionů při 1,35 miliardové populaci.

Ignorujme výroky a počínání chorobného individua, kterého lze klasifikovat jako zhoubný nádor České společnosti, jednejme každý z nás velmi obezřetně a nenechme se zmást vylhanou a lstivou propagandou současné komunistické doktríny, která se jen z ekonomického hlediska liší od tehdejší. Nezapomeňme ten krvavý masakr 3. a 4.června 1989 na „Platz des Himmlischen Friedens”, čínsky: „Tianˇanmen Guˇanngchˇang" v Pekingu, kde bylo zavražděno tisíce protestujících Han-číňanů tehdejším komunistickým režimem. Nezapomeňme ty bestiality komunistického despota Mao Tse-tunga během jím vyvolané t.zv. kulturní revoluce. Musíme si uvědomit, jaká katastrofa postihne Evropu, bude-li

uskutečněn ten projekt „Seiden Straße”, přímé železniční spojení Čína-EU, kterým nynější kommunistický diktátor Xi Jinping hodlá zotročit Evropu. A to nejnebezpečnější, Xi Jinping investuje miliardy do totální digitální kontroly celé číny a do vyzbrojení, včetně jaderných zbraní. Žluté nebezpečí je aktuálnější než kdy předtím.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS