Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^Trestuhodná je nevšímavost současných vládnoucích elit; utrpení těch dívek padá na jejich hlavu a divím se, jak mohou klidně usínat.

Vzít představitele muslimských komunit do veřejného vysílání a nastolit téma k jejich vyjádření: nemohli by jinak, než obřízku odmítnout. A pak exemplárně konat. Ano, neobešlo by se to bez protestů a možná i teroristických. Ale ty přijdou stejně a čím dříve, tím lépe. Až bude pozdě, pak bude možná Mekkel a spol v Evropském chalífátu sama vkládat skalpel chirurgovi do ruky; a ještě velmi opatrně a korektně!8-o

1 1
možnosti
Foto

Nevím kde jste vzal to, že někdo akceptuje ženskou obřízku lidskoprávní organizace to rozhodně nejsou-ty právě proti ní bojují.

Stejně tak nemá ta obřízka žádnou souvislot s Islámem, provádí ji i některé křesťanské nárdy a naopak drtivá většina muslimů ji neprovádí a už vůbec nemá žádnou souvislost s muslimskými školami.

Je to přesně naopak -je to právě vzdělání, které pomáhá podobné praktiky vymýtit. Nevzdělaní, v jejichž národech se to praktikuje, často ani netuší, že jde o něco co většina ostatních zavrhuje, Právě to vzdělání jim posytne informace.

0 3
možnosti

RvRvA zase blbě, pane Polický; mohl byste dát do poměru obřízky u křesťanek a muslimek v Evropě?!!

A (ne)ziskovky raději nechte stranou; podporují migraci muslimů do Evropy a vůbec je nezajímá s jakou zrůdnou ideologií přicházejí!!8-o Hlavně, když z toho tečou prachy.

2 1
možnosti

Nevim jak jste na ten pulmiloin v Evrope prisla, ale podle mapky v clanku by to mohly byt hlavne zeny v evropske casti vyvaleho sovetskeho svazu, anglii, francii a spanelsku.

Jinak si myslim, ze k tomu by se meli hlavne vyjadrovat gynekologove a ne neznali diskuteri.

1 2
možnosti

Vy jste gynekolog? Tuším že nikoliv, tak proč diskutujete?

2 0
možnosti
Foto

R^mělo by se proti tomu udělat maximum-Istanbulská smlouva je jedním z nástrojů jak usnadnit kontroly a postihy těch kteří to páchají-je zajímavé že právě Česko váhá s jejím podpisem a trestuhodné když církev, třeba ústy kněze Piťhy, proto tomu bojuje šířením nesprávně interpretovaných informací:-/

1 3
možnosti

Istambulskou úmluvu považuji za opožděný počin těmto zvěrstvům zamezit, jenže bohužel jsou do ní zakomponovány i prvky, které ji znevěrohodňují, např. "vymýcení předsudků" - toto pak může být nástrojem mýcení jakéhokoliv názoru, který vládnoucí tlupa označí za předsudek

2 0
možnosti

Odsouzenihodný zvyk,ovšem pokud se usadí v EU, tak si stejně udrží svá práva a zvyklosti a hlavně víru....Rv

1 0
možnosti

J60a84k41u84b 26Š36o33l95c

6. 2. 2019 14:29

Kdyby ty matky utíkaly do Evropy, aby se to jejich dcerám nedělo, tak budiž. Tak tomu ale bohužel není. Nechci-li být smazán, nemůžu už napsat víc.

3 0
možnosti

tak hrozný to tady snad není,klidně jste měl dokončit myšlenku....a pokud Vás smaznou,jen zalizujete,že to Klausovi jr. nevyšlo;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS