Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^jsme taková celkem sympatická směska-etnicky nábožensky a jinak-globalizace není novinkou ale probíhá odjakživa a dnešní stav světa vznikl jen smísením různých vlivů- a pokračuje to jen si to neuvědomujeme-karmaR^

0 0
možnosti
JL

Je logické, že křesťan neodkazuje na tzv.pohanství - čili předkřesťanskou etapu vývoje člověka, která ale má své pozoruhodné spirituální i ekologické souvislosti.

0 0
možnosti
Foto

Už jsem to psal my jsme spíše Němci mluvící českým jazykem, než Slované. Jsme voříškové Evropy.

1 0
možnosti
JT

J58i83r62i 12T69i16c97h26y

8. 3. 2019 17:17

Od Nemcu sice prichazela technika a nova kultura, ale dale odstraneni slovanskeho rizeni, nahrazene feudalismem, a potlaceni a asimilace ceskeho naroda. Mimochodem, jiste se to da overit, odnaduji, ze vychodni Nemci jsou geneticky z poloviny Slovane.

0 0
možnosti
Foto

Multikulturalismus je označení pro střetnutí více druhů kultur. To, co se pod tím dnes označuje, je parazitismus lenochů a primitivů na životní úrovni vyspělých států a s kulturou to nemá nic společného.

4 0
možnosti
Foto

Multikulturalismus je myšlenkový a politický směr, který zastává stanovisko, že v jednom demokratickém státě mohou společně žít nejen jednotlivci, ale i skupiny s různou kulturou a zdůrazňuje prospěšnost kulturní rozmanitosti pro společnost a stát.

1 0
možnosti
Foto

No v genotypu slovanské, keltské, vikingské či uherské kořeny určitě najdete, nicméně v kultuře zrovna výrazné prvky nepředstavují. A propos, celá známá slovanská mythologie je poněkud umělý konstrukt, odvozený od nevelké skupiny polabských Slovanů.

2 0
možnosti
OP

Židovství v našich zemích slušně koexistovalo, ovšem s občasnými pogromy, nikdy však nenastala situace násilného požidovšťování, nebyla k tomu politická vůle. Na rozdíl od toho bylo sem křesťanství, resp. katolictví uměle naočkováno a posléze vynucováno násilím z politických důvodů. Takže po přirozeném vývoji ani stopa. Kdyby mělo katolictví stejné podmínky, jako židovství, vypadala by naše kultura hodně odlišně

0 3
možnosti
Foto

KDU-ČSL zřejmě jiné kořeny nemá....

0 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik