Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Vy opravdu voláte po situaci, kterou vidíme ve francouzských ulicích? Chcete aby vám opakovaně vypálili dům, auto a podobně.

Strašíte švestkovým čertem a voláte po násilí v ulicích - uvědomujete si to ? Jestli vás někdo vytáčí, straší a děsí dalším vývojem - jděte od něj, zničí vás. Jestli to máte sama ze sebe vyhledal bych lékaře.

Pokud ve vás zůstal alespoň zárodek naděje na změnu - zkuste přemýšlet co uděláte před příštími volbami, aby se těm arcilotrům postavil někdo přijatelnější. To je demokracie - to je účelné. Poukazovat na konkrétní kroky kohokoliv je účelné. Strašit na diskusích popisem vlastních chmur hraničí s důstojností.

0 0
možnosti
AM
MV

Tuplovany gentleman, jak vidno...

3 0
možnosti
JJ

J32i46ř27í 41J56a46n56d93a

30. 4. 2019 8:39

Před měsícem 90% demonstrujících netušilo, kdo je nějaký Kněžínek. Teď ho má vystřídat Benešová. Někdo jim řekl, že je to ohrožení nezávislosti justice, tak vyšli do ulic.

12 0
možnosti
SB

Stejně jako před téměř dvaceti lety nevěděli, kdo je ředitel České televize a kdo je nějaký Hodač.

Ale jakmile ten tehdejší ředitel měl být tím Hodačem nahrazen, tak všichni věděli, že je to ohrožení demokracie.

Ale právě ta šaškárna z přelomu let 2000 a 2001 je dnešním neomarxistickým demonstrantům na překážku.

Lidé se jednou zblbnout dali a demonstrovali za koryta těch, kteří se navenek stavěli jako ochránci svobody slova a demokracie.

Postupně si však řadoví občané uvědomili, že těm křiklounům vůbec nejde o to, co nahlas vyřvávají, nýbrž o vlastní koryta.

Takhle utáhnout stovky tisíc lidí na vařené nudli se novodobým bolševikům už podruhé nepovede.

6 1
možnosti
LC

Tak to je "dobrá" úvaha. A jak byste se chtěla se současnou vládou "vypořádat"? Nějaký demokratický Majdan, či přímo palácový převrat? Pokud byste snad uvažovala o předčasných volbách, tak nic lepšího si Babiš snad ani nemůže přát. Po nich mu už do koalice bude stačit jeden partner. A komunisti ho podrží za velmi malý úplatek. Tak do toho. Pryč s Babišem! Předčasné volby!

7 1
možnosti
AT

Nevím proč mají zavilí Babišovi uctívači a jim podobní snahu svým odpůrcům neustále něco podsouvat. Málokdo si přeje nějaký převrat. Ale je nutné o těchto přehmatech a sviňárnách mluvit, abychom nezapomněli. Třeba u dalších voleb.

3 0
možnosti
PK

Vemte si deštník snad zaprší, což by byl jediný pozitivní výsledek vašeho mejdanu;-D;-D;-D

3 6
možnosti
MV

O d p o r n ý. Myslim, samozřejmě, to, co se teď kolem Babiše děje, respektive to, co Babiš mocensky vytváří. Řídí stát jako VLASTNI firmu (jak, koneckonců, sliboval).

11 2
možnosti
MB

Žije se dobře, ale ten Morální úpadek je kolosální! Stát jako Firma se řídí dobře - Na r. 2020 se ohlásí mimořádné zvýšení Důchodů o 200 Kč, což zní blbě! Částka 900 Kč pak už zní lépe! (Z toho 700 Kč automaticky plyne ze Zákona). Lid jásá + Freneticky tleská - Vůdce opět projevil svou Božskou jasnozřivost :-)

7 0
možnosti
MB

Pokud někdo tvrdí, že Trestní stíhání si lze objednat - Snadno se to vyvrátí tím, že Spravedlnost si lze pak zase koupit. Přesně to předvádí A. Babiš, za souhlasného přikyvování známého Recidivisty M. Zemana. Komuisté byli neumětelní Lotři - Jsou již dávno překonáni! Nová doba/Nová hesla = Benešová Marie - Mé problémy zakryje!:-)

8 5
možnosti

No to je ale blábol....;-D

9 3
možnosti
DR

Je. První moment jsem měl za to že čtu nějaký starý archívní projev z některého sjezdu KSČ.

4 3
možnosti
Foto

Až mi někdo sdělí, jaká škoda České republice vznikla tím, že Agrofert vrátil dotaci, kterou získal údajně Babiš na stavbu Čapího hnízda, tak uvěřím, že v Česku není možné si objednat trestní stíhání.

5 1
možnosti
OP

Pane Řezníku, nejde o padesát milionů, ale o podvodné jednání, zneužití principu dotací a o to, že ta osoba to považuje za standard vyhrazený ovšem pouze pro jeho osobu

10 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik