Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP
JV

Paní J. i pan T. jsou vysoce vyhranění jedinci a k jako takovým je dobré přistupovat i při čtení jejich písemných projevů. Hlavně v klidu!;-D

0 0
možnosti
Foto

"Nemám mámu, nemám tátu, rodina je základ státu."

A tak to je. ;-D

1 1
možnosti
BG

Jako bych to neříkal:

https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/vrazda-miminko-kontejner.A191203_083101_ostrava-zpravy_woj

Ale hlavně, že to jsou heterosexuálové, kteří nás zachrání před vymřením, že??

2 0
možnosti
OU
PD

u diskuze pod článkem p. jochové někdo citoval právní definici pojmu manželství. Z té definice vyplývá, že funkce zplození a výchovy potomstva je jen jednou z funkcí rodiny, dalšími funkcemi je vzájemná opora, pomoc v nemoci či ve stáří. není zde řešeno, že manželství musí splňovat všechny tyto funkce. proto také mohou manželství uzavřít např. senioři nebo osoby hendikepované, kde je zplození nebo výchova potomka nemožná. také ho mohou uzavřít osoby, které se jen rozhodly, že děti mít nechtějí. manželským slibem se nikdo nezavazuje k tomu, že bude mít děti a nikdo po něm toto ani nevyžaduje. jestliže je tedy umožněno uzavřít bezdětné manželství heterosexuálním párům , pak by mělo být stejně tak umožněno uzavřít manželství i párů homosexuálním a neohánět se v takovém případě dětmi.

7 0
možnosti
BG

Argumentovat etymologickým významem slova je teprve kardinální ptákovina. ;-D Sama jste se určitě několikrát přesvědčila, že se význam slov posunul. Pokud byste měla používat jen slova s jejich pravým významem, vůbec byste se dnes nedomluvila.

Vzhledem k tomu, čeho se na dětech dopustili heterosexuálové, nemají tito homosexuálům co vyčítat. Tady není o čem polemizovat.

Taky byste si mohla odpustit ten exhibicionismus, ze kterého gaye obviňujete. Sama tady exhibujete ve své plné kráse a není to nic moc. Tedy spíš nic.

7 3
možnosti
BG

Vy budete stejný kádr na sexuální orientaci a vztahy jako Jochová. ;-D Je vidět, že se v problematice neorientujete a stáří nutně neznamená moudrost.

Jednak přirovnáváte slepce a hluché k homosexuálům, což je úplně jiná kategorie. Homosexualita je varianta sexuální orientace. Asi jako když Vy máte modré auto a soused červené. Tato vlastnost není rozhodující pro kvalitu života.

Gay nutně nemusí mít fyzický odpor k ženám. Není to misogyn. ;-) Stejně jako heterák nemá fyzický odpor k chlapům, když je s nimi v jedné kanceláři nebo v hospodě.

Homosexuální páry mají děti. Samosebou že muž neoplodní muže, ale to tady nikdy nikdo ani neřekl. ;-) Nejsem si jistý, jestli si ve svém věku ještě vybavíte, jak vznikají děti. Nicméně dovolte, abych Vás s touto procedurou obeznámil. Vezmete vajíčko ženy (jakékoliv, třeba i lesby), spojíte jej se spermií muže (jakéhokoliv, třeba i gaye) a vznikne nový život. Pokud Vám to ještě nedošlo, tak chci tím říct, že dnes není pro vznik nového života nutný bezprostřední pohlavní styk obou jedinců. Pořád nic? Mám na mysli metodu umělého oplodnění, které používá spousta heterosexuálů. Proto se taky zřizují reprodukční kliniky. Do nich může jít gay i lesba, aby měli děti, přičemž gay i lesba mohou být i dárci spermií a vajíček. Ju? :-)

3 5
možnosti
OP

Pan Gabryš - dobrej večír ;-D, víc pro vás nemám

6 1
možnosti
MP

Tady zase řada lidí zaměňuje pojem manželství a pojem heterosexuální párování. Takže základné logika: proto, aby společnost nevymřela, je třeba, aby se tvořily heterosexuální páry a ty měly potomky. Z hlediska přírody je úplně jedno, jaké uspořádání tyto páry budou mít, zda monogamní, vícečetné, nebo tlupa (každý s každým), za předpokladu, že se budou tvořit potomci v dostatečném počtu. A tedy je třeba, aby tam byli zástupci obou pohlaví. Manželství je jen nadstavbová instituce, která určitým způsobem upravuje práva a zvýhodňuje takové skupiny, které deklarují, že budou společně žít a rozmnožovat se. Manželství je ale stále jen výmysl člověka, není to nutný a bezpodmínečný institut k tomu, aby se společnost množila, rodina může být klidně i bez tohoto institutu. Kdo nechce, do manželství vstupovat nemusí, děti si může tvořit i tak. Stejně tak není proti přírodě, pokud se vztahy rozpadají a dotyční si hledají jiné partnery. Tím se může dehonestovat institut manželství, ale stále se tvoří heterosexuální vztahy, které umožňují další množení, takže z hlediska přírody o nic nejde. Ale problém by nastal, pokud by z manželství lidé utíkali ke stejnopohlavním jedincům a párovali se již jen s nimi, to snad pochopí i člověk se základní školou.

Takže všichni, co tu plivou na institut manželství - když se vám to nelíbí, nevstupujte do manželství, nikdo vás nenutí. Kdo chce, může, kdo nechce, nemusí. Ale je potom zvláštní, že stejní lidé, kteří kritizují institut manželství, zároveň často volají po jeho rozšíření pro homosexuální páry - proč, když je to tedy taková zprofanová "hovadina"?

5 4
možnosti
JK

I člověk se základní školou snad pochopí, že nikdy nenastane problém, aby lidé z manželství utíkali ke stejnopohlavním jedincům a párovali se s nimi ( šílená věta ).

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS