Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní blogerko Pavlíková, v uvedeném díle se nejedná o řešení Kristovy orientace, ale o urážení Osoby, jakou by pro Vás mohl být třeba Váš tatínek nebo Mojžíš či Abrahám. Těžko můžete předpokládat homosexualitu či nějaké nízké jednání u člověka, který učí lásce a poslušnosti k Bohu, v jehož národě bylo takovéto jednání odsouzené, a to i v dějepravných Biblických textech. Sodomu i Gomoru jistě znáte, zřejmě znáte i příběh o manželce rozsekané na 12 dílů, kterou svým jednáním zabili zvrácení mužští obyvatelé benjamínského města, kteří chtěli původně ke svému potěšení jejího manžela.

Jak jste přišla na nadpis o křesťanství na ruby, o tom bych si od Vás rád přečetl pár řádek. Vaše naděje ve světlé bytosti či kosmické síly je křesťanství cizí, na rozdíl od lásky, která nehledá svůj prospěch.

1 0
možnosti

No tak tipla bych si, že Kristus by se neurazil za to, že někdo napíše hru o jeho homosexualitě, protože jím byl nebo nebyl, to věděl jen on a jeho blízcí. Možná by mu ale i na tom tvůrci záleželo, řekl by mu tedy nějaké vtipné podobenství a pak už by jeho osud nechal v jeho rukách.

Jinak, právě jste ve svém příspěvku uvedl příklad křesťanství naruby: "já si takto představuji křesťanství a kdo mi na to sáhne, ten je kacíř"

1 0
možnosti
Foto

Západní civilizace upadá a je zřejmé, že se bude ubírat podobným vývojem, jakým skončily ty zaniklé.

3 2
možnosti
Foto

Mínusářům bych doporučil prostudovat situaci ve Starém Římě v prvních třech století nového letopočtu. Snad, ale spíš ne, pochopí.

3 0
možnosti

Docela jsme se pobavili :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS