Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Pavlíková, kde jste sebrala následující tvrzení:

"Kdo je původcem tohoto napětí samozřejmě všichni víme, jsou jimi nezodpovědní američtí generálové, kteří konečně dostali po mnoha desetiletích půstu prostor k akci, že. A pro ně je vojenské pnutí tím nejrozkošnějším novoročním dárkem, tak dlouho se museli přece krotit.."

Toto český velvyslanec u NATO přece neřekl a nedovedu si ani představit, že by něco podobného řekl. Vy si prostě vymýšlíte, a proto je tento váš článek nesmyslem.

7 0
možnosti
Foto

J28a46k43u75b 83R33o75t18h

4. 1. 2020 18:12

Ona si to celé vylhala a teď mlčí a dělá, že s tím nemá nic společného. A taková prasárna, jako vzít rozhovor, přepsat ho a vydávat za pravý, adminům vůbec nevadí. ;-€

7 1
možnosti
Foto

J35a27k15u62b 47R28o68t50h

4. 1. 2020 18:02

Já jsem si při četbě vašeho blogu říkal, že takové slinty L. nemohl snad vypustit. A vida, po přečtení celého rozhovoru vidím, že vlastně neřekl. To vy jste prachsprostě vyzobala pár vět, některé jste zcela změnila a předhazujete to jako fakt. Takže, dámo, jste obyčejná lhářka a manipulátorka. Fujtajksl.;-€

6 0
možnosti

Pro někoho, pro koho je NATO obdoba srpu a kladiva pro kovaného komanče, je taková reakce přirozená. Po pravdě, velmi bych si přála, aby historie prokázala, že tato má současná upozornění nebudou naplněna

0 3
možnosti
Foto

Vy jste jak v tom románu Osudy dobrého vojáka Švejka, když se tento ptá hostinského Palivce:

"Máš rád Turky, ty..." [dále z důvodu politické korektnosti s ohledem na dnešní zákony cenzurováno]

A Palivec odpoví: "Host, jako host, třebas Turek!"

1 0
možnosti

Pro mne ovšem Švejk není žádné pozitivní čtení

0 0
možnosti

Pí.Pavlíková, opravdu se nezlobte, že to takhle píši, ale jste prolhaná!!!

To, co píšete jako "citaci" rozhovoru, vůbec v článku, na který jste notabene dala link, vůbec nevyzněl.

Už v vašeho blogu mi bylo jasné, že takto by diplomat vůbec nemluvil, i kdyby takto i opravdu smyšlel.

To je k nevíře!!!

Nečekal jsem s ohledem na zkušenosti s vašimi předchozími blogy kdovíjaký zázrak, ale to, co jste napsala, pokud jste to nemyslela ironicky, je absolutní lež, tedy kromě linku na zmiňovaný rozhovor.

12 0
možnosti

Pro vás vysvětlení. Samozřejmě, že jsem ráda za ten článek, protože i laikovi dal nápovědu a náhled, jakými myšlenkovými pochody MUSÍ takový velvyslanec disponovat, aby tam mohl být. Jeho odpovědi jsem pouze odšifrovala a že vás to popudilo, nebojte, nebyl jste sám, bylo vás víc :-)

1 3
možnosti
Foto

Paní Pavlíková, sama jste v závěru svého blogu dala odkaz na celý rozhovor. Proto nechápu, proč jste odpověď na jemu položenou otázku takto okleštila. Jeho odpověď zněla takto:

My jsme v první řadě zjišťovali, jak jsou na tom naši vojáci a vojenští policisté, kteří v Iráku působí. Všichni jsou v pořádku a mise Severoatlantické aliance v zemi přijala zesílená bezpečnostní opatření. Raketový útok na Kásima Sulejmáního je odvetou za útoky na irácké základny ze strany šíitských milicí...

A pokud se tedy ptáte jestli na otázku odpověděl, já říkám že ano a vyčerpávajícím způsobem.

12 0
možnosti

Americká základna v Iráku je instalovaná jak ve vojenský, tak v hospodářský (především ropa) prospěch USA, nikoliv ve prospěch Iráku, takže teoreticky ano, odpověděl, prakticky nikoliv, odpověď obešel

2 5
možnosti
Foto

Turecko za prvé nikdy nemělo být v NATO. Není to (až na okupovanou Konstantinopol) Evropa. Za to, že je členem, můžeme "poděkovat" komunistickému Rusku, protože k odstrašení jeho touhy po světovládě se zdálo být nezbytné mít pod kontrolou Bospor.

Za druhé, chyby se staly již v 19. a na počátku 20. století, kdy měl být osmanský okupant vytlačen z Evropy zpět za Bospor (ostatně Starozagorský masakr křesťanů nebyl tehdy tak moc časově vzdálen), tím spíše po genocidě Armenů. Jenže hloupé velmocenské zájmy Německa Británie a Francie a neschopnost rázného jednání dovedli situaci tak, kde plody sklízíme i dnes.

1 1
možnosti
Foto

Pane Vlasáku, budete se možná divit, ale ani Kanada ani USA nejsou evropskými zeměmi. Není mi tedy jasné, proč NATO spojujete s Evropou.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS