Ředitel pražské policie odstupuje na vlastní žádost

Miloš Trajánek hájil vyšetřování Čapího hnízda i vyšetřovatele této kauzy Pavla Nevtípila, když jeho práci zpochybňoval Bureš a jeho lokajové. Má prý nastoupit jako šéf krajského ředitelství na Vysočině.

Škoda. Dle fotografie je to mladý člověk, dle reakce na Burešovy výpady má zdravý rozum, ale zřejmě se rozhodl, že svůj život nepoloží na oltář vlasti. Chápu to. Ani já už nehodlám decimovat své bytí čtením či posloucháním zpráv o existencích, jakými jsou Bureš, Zeman, socani, komanči, či ti mechem obrostlí partajníci, kteří se v politice drží jako klíšťata a také společnosti jako klíšťata škodí. Zase nic nového to není, za totáče jsem neměla ani telku a v novinách jsem četla pouze poslední stránku – tenkrát byla o sportu.

Opravdu jsme na tom tak špatně? Jsme na tom moc špatně, v podstatě se plížíme k normalizací. Bureš a jeho parta v demisi zmizíkuje z vedoucích pozic lidi, kteří mu zavazí, jezdí po krajích ála Zeman, už chybí jen hajlovačky, rozdává na všechny strany nesplnitelné sliby a tech 30% prostoduchých lidí si drží na háku. Hlasy pro Bureše, komanče a Pitomiovce činí v součtu téměř polovinu hlasů českých voličů, kteří upřednostňují povrchnost, zlou vůli, zákeřnost a další morálku devastující přednosti politiků těchto uskupení. Veškerý marasmus, který tu dnes máme, je z vůle lidu, kterému je bližší zdraví škodlivá kobliha a Burešův totalitářský manifest, než právo, slušnost či morálně zdravá a rozvinutá společnost.

Podnět: https://praha.idnes.cz/milos-trojanek-konci-reditel-policie-vlastni-zadost-f96-/praha-zpravy.aspx?c=A180516_112906_praha-zpravy_rsr

 

Autor: Olga Pavlíková | čtvrtek 17.5.2018 0:59 | karma článku: 28,01 | přečteno: 987x