Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Já bych své spoluobčany nepovažoval za nesvéprávné. Tedy za takové, kteří nemají vlastní názor. Ti jedni jsou skutečně vnitřně přesvědčeni, že spása přichází z Kremlu, na druhé z té strany zase čiší mráz. Je to jejich přesvědčení, nikoliv našeptávání.

4 0
možnosti
Foto

A není to spíš zkušenost?

1 0
možnosti
IH

Neustále mě fascinuje ta omezenost bolševiků, kteří si bez pokynu nedojdou snad ani na záchod a ještě navíc předpokládají stejnou absenci svobodné volby u ostatních lidí.

6 0
možnosti
AG

A44l45e30š 12G48r41e81g72o85r

30. 3. 2015 15:37

Výborně napsáno, zde v diskuzi se můžeme všichni podívat jak pořekadlo, potrefená husa se vždy ozve R^

0 2
možnosti
JK

Jo, jo, je tady samý výkvět české hrdosti....

3 0
možnosti
LW

L10e70o 24W22o60l27f

30. 3. 2015 15:22

Průběžná zpráva z bojiště. Judr Vyvadil, zvaný velitel, se dostavil před  kasárna v Ruzyni kde měl organizovat odpor proti us konvoji. Za pokřiků

''Ruský švábe'' a pod po, 15 minutách  z bojiště uprchl.

10 0
možnosti
OK

Ojojoj. Zase pohádka o tom, jak neexistuje jiný názor, pouze placená póza. Ti tatínci s dětmi, co nadšeně prolézali americkými transportéry, by tam v životě nevlezli, kdyby jim za to nezaplatila americká ambasáda ;-D

4 1
možnosti
JR

J35a22r77a 31R90a43n70k

30. 3. 2015 19:11

Pani Pavlikova zrejme nikdy nenavstivila kacarnu, duchem je s Milosem v hospde 5. cenove a maji Happy hour, vse za polovinu!!

0 0
možnosti
VR

Já se hlásím, jsem proamerický agent. A aby toho nebylo málo, i agent sí aj ej....R^;-D

9 0
možnosti
Foto

,,Hledání české hrdosti"

Ani Čech není nadčlověk. Možná by některý rád i byl. Jenže takový k tomu skoro vždy potřebuje nějakou tu berličku. A tam někde je to pak i o té české hrdosti. Ale i malosti. Jak u hoho;-)

2 0
možnosti
JK

Myslím, že o tom kdo komu co ordinuje z Moskvy nebo Washingtonu je zřejmě zcestné. To si vymyslela media, aby mohla nálepkovat  Já jsem proti tomuto způsobu průjezdu vuz mé blogy. Kdyby jel konvoj vlakem nevadí mi to. Sám za svou osobu mohu řící,že mne nikdo neinstruuje jak psát a proti komu, natož aby neexistující "poraděnko" , nebo zdejší skupina domělých agentů platila. Sama máte zkušenosti s 68. r. Po sametu jsem čekal, že svět bude mít více rozumu a oba voj. pol. bloky padnou. Padl jen jeden. Bohužel aktivity  NATO, nesvědčí o zájmu míru: Irák, Afghanistan, Srbsko nyní Ukrajina. Kdyby sami Ukrajinci měli trochu rozumu a nebyli prdlí, tak se v klidu rozděli, jako my? Bohužel vlastní zrušení statusu neurality Ukrajnou, je hrozbou pro Rusko. Oligarchní způsob vládnutí v oblastech Ukrajiny taky. To je jako by si naše kraje rozdělili kmotrové, moc nechybělo a mohlo to tak být, ikdyž hrozí totální vláda Babišovy oligarchie po dalších volbách

4 5
možnosti
Foto

Pane Komosný hezky jste popsal co cítíte a nejste v tom sám :-)

2 6
možnosti
LK

Je docela zajímavé, že za 20 let nebyl soud ani nad jedním tím proruským agentem, údajně jsou všude, ale nikdo je nikdy neviděl. Bud je BIS tak neschopná, nebo oni tak zkušení.

3 2
možnosti
Foto

J22a21k32u61b 59R64o60t53h

30. 3. 2015 14:23

Mám pro vás blbou zprávu - odjedou až pozítří. ;-D:-/

4 0
možnosti
Foto

Už aby ten čas pohany co nejrychleji pominul. Berme to s nadhledem. Zůstane po nich smrad a pokud si to rozmyslí a budou se chtít zdržet, tak zodpovědnost si ponesou ti politici, co tento tyjátr za pomoci médií, jako je čt zorganizovali. Myslím si, že i to je ta nehrdost zaprodanců, kteří nepíší pravdu, a kteří jednají opět, po kolikáté už, o nás bez nás.

3 7
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik