Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Odchod do důchodu v 50 nebo 100 letech?"

Toto bylo řešeno již dávno. Tehdy byl tento návrh: Kdo přeplave od Vyšehradu Vltavu na Smíchovskou stranu (Tam stál a je pravděpodobně nad fabrikou Naft.motorů,dodnes tzv. Úř. důchod. zabezpečení, lidově ,,důchodˇák"), ten může pracovat dále, a to až do doby, kdy to již přeplavat nedokáže. Skvělé řešení. A kollik by se ušetřiloR^;-D

0 0
možnosti
JH

J96a33n 98H50l98e18d85í76k

26. 8. 2016 16:40

JE TO NÁTUROU, jeden známý pracoval jako dělník do 73tky, druhý dokonce do 80tky a oba se cítili poníženi, když jim zaměstnavatel sdělil, že ukončuje prac.poměr.--- Na druhé straně se vykytují desetitisíce líných lemplů, kterým společnost nefér a blahosklonně výplácí celý život soc.dávky, jiní se těší na den ukončení aktivního života už 10-15 let před odchodem do penze. Stát by měl objektivně posoudit--- na co stačí a ne slibovat, na co nemá. Levice okatě podplácí voliče, pravice je moudřejší, proto ulicí neoblíbená.

2 0
možnosti
Foto

To jistě. Snad jen, v jakých profesích pracovali?Dělník je poněkud široký pojem;-)

0 0
možnosti
MS

Všechno jsou to ze strany ČSSD jen trapné předvolební hrátky. Každému soudnému občanu je jasné, že hranice odchodu do důchodu se může pružně měnit podle toho, jaká politická reprezentace bude právě u moci. Takže to, co teď "v potu tváře" vybojuje pro své voliče ČSSD, může být za pár let úplně jinak.

7 0
možnosti

Ona je to hlavně jednoduchá trojčlenka, s kterou nikdo moc nehne. V rámci předvolebních slibů lze nažvanit cokoli, věk odchodu do důchodu ale bude stoupat a důchody budou klesat. Otázkou je pouze to, který z těchto nemilých trendů zvolíme raději.

3 0
možnosti

Buďte klidná - sociálnímu státu brzo prachy dojdou a otázka nebude kdy, ale zda vůbec.

6 0
možnosti
JL

Dobrý nápad: do důchodu ve 100 a je to vyřešeno. Výborně.

0 0
možnosti

Tím naznačujete, že se nikdo nedožije sta let ? Aby jste se nespletl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik