Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hbitý majetný občan, ví, že pokud chce dotaci z EU dostat musí dát hodnotitelské komis obálku. Nejlepší dotace z EU je jako program příhraniční spolupráce a obdobné a na tom si všichni namastí kapsu. Udělají si několik výletů, nechají si zaplatit cestovné a podobně.

1 0
možnosti
Foto

Dotace jsou jako transfuze krve z levé ruky do pravé prasklou hadičkou.

1 0
možnosti

Já nevím kdežijete, ale u nás v Sudetech bychom bez dotace těžko měli nový vodovod, který jsme měli ještě po němcích a vůbec bychom nedosáhli na čističku. O opravách silnic nemluvě.

1 3
možnosti
Foto

Jenže ty peníze dal náš stát do Bruselu a pak o ně požádal, ale nejdříve to musel postavit za své a pak požádá Brusel, aby mu na to přidal část, anebo celou část. Protože obce většinou nemají peníze, tak si na tu čističku půjčí a i když dostanou peníze od Bruselu, tak pak splácí úroky za půjčku, který každý rok rostou. To jsou ty dotace.

2 0
možnosti

Toalety které nepotřebují vodu si můžete koupit už dnes.

.

Vodě je jedno, zda bude ušetřena na pozemku majetného nebo nemajetného. Možná to není tak sociální jak byste si představovala, ale těch 100 mega splní účel bez ohledu na to, jestli budou rozdány majetným nebo nemajetným.

3 0
možnosti

Současné "suché" záchody jsou určeny např. pro nepohyblivé osoby, chaty, stany. Ve vývoji jsou toalety na jiných chemických principech, které by mohly nahradit splachovací toalety

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS