Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Je srandovní, jak nikdo nečet originální vyjádření papeže, ale všichni do omrzení papouškují, co z toho udělala naše nestranná a nesmírně objektivní média :-):-):-)

4 1
možnosti
Foto

Ještě zábavnější je, jak si naši obránci křesťanských hodnot neumí poradit s jeho čistou formou křesťanské lásky k bližnímu... až moc utopistickou na dnešní dobu...

8 0
možnosti
SB

Jsem stejně tak šokován, jako jste vy, ale svůj komentář zaměřím trochu juinam, a sice nikoli na papeže Frantu, nýbrž na USA, které si v této věci s papežem notují a rozumějí.

USA v tom jede také a chce prosadit totéž co papež, tedy usnadnění přijímání uprchlíků v Evropě?

Od USA je to drzost a neomalenost. Tento stát buduje na svých jižních hranicích proti migrantům zeď dlouhou stovky kilometrů, ale od evropských států chce větší vstřícnost vůči někomu, kdo k evropské kultuře má mnohem dále než Latinoameričané ke kultuře severoamerické.

Za normálních okolností bych jim za tu zeď bych jim tleskal, ale právě vzhledem k existenci té zdi považuji tuto jejich iniciativu, aby do Evropy mohlo přicházet více migrantů, za drzost a neomalenost. Sami se migrantům uzavírají, ale po jiných žádají, aby se otevírali.

31 3
možnosti
Foto

Můžete zde vložit odkaz, kde oficiální místa v USA si notují s Papežem? Taky máte chybu s tou zdí. Žádná zeď se nebuduje. Jsou to jen vlhké Trumpovy sny, na jejíchž realizaci ale USA nemají peníze. Takže psát o existenci nějaké zdi je nesmysl.

2 9
možnosti
Foto

Těžko hodnotit, ale od dob Karla Wojtyly, tedy Jana Pavla II, zde nebyl Papež, který by byl důvěryhodný a důsledný.Nabízí se tedy otázka, jak ma katolická církev doufat v následování, když její nejvyšší představitel, údajný zmocněnec samotného Boha, nepečuje o své "ovečky " měrou potřebnou

12 3
možnosti
IV

Nojo, možná by mu to došlo, kdyby se jeho slova interpretovala jako: Je nutné zajistit nakrmení vlčat i za cenu ohrožení ovčího stáda.;-D

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi.

Také mě to šokovalo a svoje jsem si k tomu také napsal. Řeknu to asi tak - přemíra Papežovy lásky může mít zcela opačný účinek a důsledek!

(A také doufám, že Lidovci s tímto "poslušně" půjdou do voleb - a mimo Parlament! Rv)

24 3
možnosti
OP

Nápodobně, akorát vy držíte dekorum a já balancuji na hraně :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik