Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, kdyby se tady aspoň občas objevil za posledních 28 let jeden Mirek Dušín, a ne stále Bratrstvo kočičí pracky, tak by lidé asi volili trochu jinak. Ale upřímně, nebylo už těch rozkrádaček dost? A lidi se prostě naštvali, no, a hodili to jiným. To se stává, říká se tomu svobodné volby.

3 0
možnosti
Foto

Dle Vašeho článku, kde se rozčilujete nad výsledky voleb do zastupitelské demokracie odvozujete něco o přímé demokracii, se kterou však nemá Okamura moc společného, snad jen to, že se takto dají ohloupnout lidé jednodušeji.

2 0
možnosti
VV

Mate tam chybu. Zaoralek s jeho melody Boys ziskali jen 7%.

2 0
možnosti
DB

já bych to viděl jinak...mám spíše pocit, že lidé toho málo ví.........tedy málo toho podstatného.................a v médiích jsou lidé jen zásobováni naprosto podružnými informacemi...........na jejichž základě nelze udělat žádné fundované rozhodnutí..........lidé prostě nerozumí ekonomii, nerozumí geopolitice...a tak podobně.......většinou..........protože nemáme kvalitiní osvětu.....a to od roku 1990, kdy mozky našich lidí počal ohlupovat jistý Klaus..a jehož syn v této bohulibé činnosti z donucení pokračuje...........i zvolení Klause mladšího je jasným projevem toho, že lidé nerozumí, a nerozumí ani školství..........ale přesto si troufají dělat výroky a rozhodnutí na tato témata...........a to je děsivé............lidé se stali...a to bylo vždy....jen materiálem pro snadnou manipulaci a pro dosažení cílů cizích tajných služeb..........jako byla i sametové revoluce dílem západních tajných služeb..........aniž by to lid věděl.............

2 4
možnosti
MD

.. a cim je ohlupoval?

1 0
možnosti
MD

Jednu moralku uz mely jiste politicke strany a jisti jednotlivci moznost predvest v praxi. Neuspely. Neuspeli. Proc se ted jen jednomu vybavuje knuceni potrestaneho psa. Za to, ze kradl v reznictvi burty.

0 0
možnosti

tolik nenávisti a závisti v jednom článku se jen tak nevidí ... tak něco ode mne hezký den vám přeji a méně žluči (otravuje to tělo i mysl)

6 3
možnosti
VK

Ano. Dovolila si popsat Zemanův leták, který vlastně se zemanem nemá nic společného. Hrůza....;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik