Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nevinil bych Bureš ze všeho na světěa nevyvolával hned paniku. Jen připomínám případ pani Jourové a investigativní vyšetřování pana Kroupy, které ve svém důsledku zaplatili daňoví poplatníci pěkně vysoko.

4 0
možnosti
Foto

Inu, tehdy Jourovou málem dohnali ,,investigativci" až k k sebevraždě, jistý starosta to pak ovšem ani nepřežil:-/

2 0
možnosti
Foto

:-) Blik.8-o S pečkárnou navrch;-D Asi mnohým uniklo, že již před časem dal ,,kdosi", a to nikoli anonymně, trest oznámení na neznámého(!) pachatele, ergo i proč, a za co. Je pak až úsměvné, že ,,kdosi" jiný, ovšem pro změnu jako ANONYM((!) podal trest. oznámení, v kterém se odkazovalo na ,,zaručené" info tzv. ,,investigativců", potažmo různých šúmanů. A neanonymním(!) oznámením na neznámého(?) pachatele se í v souladu se svými povinnostmi k tomu oprávněné orgány, tedy policie, již delší dobu zabývají.A ,,někteří investigativci", tedy titíž, z jejichž ,,info" vycházelo ono ANONYMNÍ oznámení, dnes pokřikují. Proč asi?;-D

2 0
možnosti

Ergo blik!!! Škoda, že Vám se to stát nemůže. Oznámení (zdůrazňuji oznámení, nikoli trestní ovšem, protože o tom, co je nebo není trestné nerozhoduje podavatel toho oznámení, nýbrž PČR a SZ) se podává takto vždy, jelikož jen a jen policie rozhoduje o tom, kdo ten který skutek spáchal. Proto je ten pachatel neznámý, víme?

Inu z klempíře právníkem snadno a rychle, že?;-D

2 1
možnosti
Foto

GIBS snad vyšetřuje prohřešky v bezpečnostních sborech a nikoli prohřešky civilů.

3 0
možnosti
Foto

GIBS prověřuje úniky informací z policejních zdrojů

5 0
možnosti
JL

Tipnu si, že je nikdo nezastřelí, takovou cenu nemají.

1 0
možnosti
LB

Slonková to měla jen tak tak, jestli nevíte.

3 0
možnosti
MM

Opět celá "akce" pouze proto, aby tyto novináře zastrašili. On nějaký mlátička v čele GIBS - to by jim asi vyhovovalo více. Je to smutné a snad to voličům Babiše někdy celé dojde... Doporučuji knihu Boss Babiš.

9 0
možnosti
OP

Někdy? Raději snad hned :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik