Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sajrajt - to je, myslím, správné slovo k označení toho, kým je Babiš a ta jeho partička. Už na to přicházejí i anostranici a opouštějí loď. Nemají už zkrátka sílu si dal nalhávat a žaludek na to bejt B poskoky . Ještě chvíli to potrvá, ale skončí to s ostudou. Historie zná hodně takových Babisu - včetně jejich konců.

1 0
možnosti
Foto

Odstupuje. Na vlast. žádost. Že by ausgerechnet proto, že se jednoho z policistů zastal, je ovšem spekulace. Medií! Onen policista je jeho podřízeným, jako mnoho dalších. Ovšem coby vyšetřovatel je pod stát. zástupcem. A to je ,,malý detail". Šéfovat celou pražsk. policii je jistě ,,nářez". A tak odchod v hodnosti generálské, a z toho mnohé pro něj plynoucího na klidnější místo, ergo domů, je i lidsky pochopitelné. Ovšem pro ,,vhodné" spekulace jako dělané. Media maj ,,trhák" a ,,lid prostý" zase ,,stopro jasno":-/

3 1
možnosti

..je jisté,že za určitou dobu se dozvíme pravdu npř. i o turistech z Holandska a o přešlapu policie s těma turistama z Izraele,že to byl ten pravý důvod--;-D!!!!

0 0
možnosti

Jinými slovy, hledá se ředitel a vyšetřovatel, kterým to bude správně politicky myslet.

V ANO postupně přicházejí o ideály tváře co se hodili báječně na plakáty, to nevadí, pro takový vývoj stačí použít jeden projev z minulosti. Krátký výňatek:

"Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tej strane zostane, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce za tento národ zápasiť."

Musí se na to jít dostatečně razantně a pak by vše mohlo vydržet cca 20 let, hurá.;-(

7 3
možnosti

Marasmus tu byl dávno před Burešem pani autorko,proberte se...

6 2
možnosti

Jo jo, pravda, Pryč jsou doby šedých eminencí, zákulisních vyjednavačů a tajných úplatkářských schůzek, kdy se vše tajilo, protože jakmile na politika praskla třeba i prkotina s bytem, či odkloněné peníze, hned šel od válu.

Dnes politik může veřejně krást v přímém přenosu a ještě se prohlašovat za hrdinu. Od doby co tu byl marasmus, jsme výrazně pokročili a mnoho lidí se ještě neprobralo.

5 2
možnosti
Foto

Andrej Babiš je něco, jako "motorová myš". Jinými slovy, stihá toho podstatně více, než jiní. Což imponuje lidem a i mně. A jestli to je dobře nebo špatně, uvidíme.

1 4
možnosti
Foto

ti prozíravější a méně oslnění panem Babišem, to vidí už dnes.

2 0
možnosti

Když vzniklo Hnutí ANO, inhed jsem jej zařadil k účelovým spolkům. I umné využití únavy a skandálů zavedených stran s očekáváním zázraku. Podobně to předvedl V. Bárta s VV - umný mladý člověk, který si stát zvolil, za dojnou kravku. Pak vše prasklo, objev jeho směšných žen a nestavění dálnic, budiž. Na zcela vyšší úrovni na to jde A. Babiš skutečně je jiný formát. Ještě by snad byl přijatelný, kdyby nepodnikal, snad by se dal překousnout i jeho morální flek Burešovství. K tomu všemu, ještě oloupení českého zemědělce. No dobře, vyviní se tedy svou činností ! Jakou ? Denně jsme svědky nesystemových kroků bezbřehého polulismu, proměr názorů. Jeho lidi - ministři se profilují - jako naši lidi, jiné prostě nemáme ! Neefektivní Ťok, skandální Šlechtová. Mega střet zájmů zase jistí Schillerová za finance - neuvěřitelné, premiér je v osobním střetu zájmů se soukromými firmami ! V objemu šílenství se odpojuje Komárek, elegantně mizí Stropnický, Pelikán se vrací do právní firmy. Objevují se noví nadšenci, kteří svou kariéru staví na mottu - Miluj M. Zemana a A. Babiše - zřejmě nová ministryně Malá. Ta, jako první by můj příspěvek rozcupovala. Volám tedy - co se změnilo ? Snad jenom to, že srando strany SPD a hlavně KSČm, obdržely kus asfaltové cesty ke své tůře. Volám, to není možné - Ale je, že ano ... ? Nevím, ale skutečně 30% svých spoluobčanů beru za pomýlené !:-)

7 2
možnosti
Foto

Souhlas, jen malé upřesnění: 30% voličů. :-)

1 0
možnosti
Foto

Karma, souhlas.Zdá se ale, že se objevuje světýlko na konci tunelu- nesourodá slátanina zvaná ANO , marketingový projekt jednoho muže , se začíná rozpadat. Mno , rozpadat vlastně ještě ne , ale objevují se trhliny - odchody některých protagonistů. Telička , Stropnický , Pelikán ,Ťok etc etc - to už nebude asi jev náhodný.

Doufám ( a jsem přesvědčen) , že podobně se rozpadne i podobný projekt neúnavného zakladatele nových , dalších a dalších stran , bojovníka za referenda o čemkoli -p. (Pi)Tomia Okamury.:-(

8 3
možnosti
Foto

Babiš, samozřejmě, skončit může, oatatně jako každý. Ale, jen aby to nebyl výkop směrem vzhůru. Na prezidenta..

4 0
možnosti

Jen škoda, že k vině nejsou hnáni ti, kteří Bureše svým jednáním zrodili. Ti všichni co tunelovali veřejné finance, banky a rozkradli vše co šlo. 25 let. Ve jménu demokracie o kterou jim šlo až v poslední řadě.

9 1
možnosti

Souhlasím, ale máte to zde znovu ! M. Zeman si našel Bakalu, je to tedy Hyena. A. Babiš si udělal renomé na Kalouskovi. Tomu rozumím. Nerozumím ovšem tomu, proč na ně nepodávají cílené a usvědčující žaloby ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik