Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti

...proč tak silná slova??

0 0
možnosti

Tady se na 100% prokazuje platnost známého rčení: "ŠEVČE DRŽ SE SVÉHO KOPYTA!"

1 0
možnosti

Tak nějak, byť v tomto případě bych to spíš nazval naivitou.

1 1
možnosti

No tak jsem si přečetl blog a diskusi a opravdu nevím co vám na Huawei vadí ??

Vadí vám že se tajní agenti z Číny dozví z vašeho mobilu, že u vás chumelí, nebosnad považujete za super tajné, že do mobilu napíšete SMS že manžel nemá zapomenout koupit mlíko ??

A co naši politici - vždyť ti vykecají všechno a kolik má naše armáda vojáků nebo letadel lze v klidu najít na internetu - tak co vám tak strašně vadí na Huawei - tak zahoďte mobily a jste v klidu !!

2 3
možnosti
Foto

Jasná karma ! Arogance Číny roste každým rokem /inu, komunisté/ a je nejvyšší čas je zarazit. Jejich ekonomika je těžce závislá na americkém a evropském trhu /až 70% HDP/ a za naše peníze si hrají na ekonomickou velmoc. Od dob Lenina a Mao Ce-tunga se nepoučili, stále považují kapitalisty za idioty, kteří jim prodají i provaz na vlastní popravu. Stačilo osm let obamovské malátnosti a čínský bolševik rychle odhodil masku - staví letadlové lodě, zabírá Jihočínské moře a bez skrupulí krade veškeré patenty, objevy a vynálezy, které se mu zalíbí.

Držme Trumpově administrativě palce, ať čínské komunisty pořádně zmáčkne, ničemu jinému tihle kvazisoudruzi nerozumí !

6 2
možnosti

Díky po ránu za humornou vložku. ;-D

1 3
možnosti

Vážená paní autorko, pravdu nemáte. Naše úřady se chovají neprofesionálně. Mají informovat vládu a ta má jednat tajně, aby neohrozila případné obchodní vztahy, pokud jsou. Jinak mi chování těchto institucí připomíná chování psíčka, který na pískání přiběhne. V USA a jinde se vyjadřují proti Huawei takže naši se přidají, aby své chlebodárce ujistili svojí oddaností. V Evropě to ale dělá jen Británie. Nebezpečí ostatních hráčů je stejné. Viz odposlechy Merkelové CIA a kauza Snowdena, který kritizovat v USA používání dat lidí celého světa. To určitě předčilo už dávno Čínu. Já tvrdím už dávno, že Rusko a Čína jsou v závěsu, prostě jen reagují.

3 7
možnosti

Přesně, hlavně s tím psíkem. A jak Vás mínusuje Trizuljak s tou jeho partičkou, tak je to známka že jste trefil hřebíček na hlavičku. R^

1 3
možnosti

K69a63r57e50l 57V88a43n21ě71k

11. 1. 2019 20:00

Čl. 59 odstavec 2 Ústavy ČR: Slib prezidenta republiky zní: "Slibuji věrnost Čínské republice a Ruské federaci. Slibuji, že budu zachovávat jejich Právo a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho jejich lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.".

Kolik voličů by asi získal pokud by svoje preference oznámil předem?;-D;-D;-D

9 4
možnosti

Obávám se, že ten počet by se příliš nezměnil! Pro většinu jeho voliče je hlavní, že to nandavá "pražské kavárně a lepšolidem"!

2 0
možnosti
Foto

Je to jen boj o místo na trhu který bude stát daňového poplatníka hodně peněz.Jakou mám jistotu ,že jiná technologie nebude dělat to samé. Viz.odposlech Merklové.

4 3
možnosti

„Od ledna 2018 je známo, že tato společnost je rizikem pro každou zemi, která se rozhodne používat elektroniku Huawei s ohledem na možné v elektronice zabudované špionážní prvky.“

Není potřeba se před nikým plazit, bohatě stačí namísto papouškování nesmyslů používat selský rozum.

Kde co je známo? Zatím jsem po vzoru odkazu níže namísto důkazů postřehl pouze klasické žvásty typu možná, asi, věříme, pravděpodobně a blablabla.

https://insmart.cz/huawei-usa-nemecko-evropa/

3 5
možnosti

K72a74r46e77l 38V21a75n63ě42k

11. 1. 2019 19:29

Karma o kus větší než Brno. R^R^R^Rudé trenky na hradě budiž prohlášeny za kulturní počin a datum instalace zahrnuto do učebnic dějepisu ve spojení s mstivým dědkem jako boj za svobodu České republiky. V kreslených pohádkách vykřikoval dráček Soptík- "já chci být požárníkem". Z hradu se nese řev "já chci být diktátorem" a není to groteska. Děda to myslí vážně. Je na čase milý senátoři sebrat odvahu a vyhnat ten rudý hnus z historických památek.;-€;-€;-€

3 4
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik