Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Pavlíková,

Vy nevíte, že katolická církev je nekritizovatelná?

Až nastoupí místní katolíci, tak Vám určitě prokážou, že to násilí páchali komunisté převlečení za katolíky.

1 0
možnosti
JK

Takže jsme se dozvěděli, že na MfDnes vyšel článek.

0 0
možnosti
Foto

s tím jste měla počkat do zítra-už dneska se pánové Kindl Jílek a spol rozčílili kvůli misionáři v Sudánu a teď ještě tohle;-Da to má být neděle pro křesťany svátečným dnem, chudáci, aby je neklepla pepka;-)

1 0
možnosti
Foto

Paní Pavlíková, sexuální predátoři, násilníci a devianti všeho druhu se prostě ve společnosti vyskytují bez ohledu na věk, víru, původ, barvu pleti či profesi. Vyberete-li si chovatele králíků (nebo třeba starší důchodkyně), dojdete k podobnému procentuelnímu zastoupení. A u všech (zcela bez rozdílu) je to stejně odsouzeníhodné.

Ale vy nemáte ráda katolíky, že!

5 0
možnosti
OP

Milej pane Alme, nemám je ráda proto, že jsou to farizeové, kteří, lidově řečeno, kážou vodu a pijou víno. Celibát je farizejské násilí na katolických kněžích, z toho plyne jednak převaha homosexuálů v církvi a jednak homo i hetero excesy, které po staletí vrcholný klér kryje a oběti jsou holt taková maličká daň za svatost že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik