Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Je to pouze věc rodiny ne vaše ani moje.

2 2
možnosti
OP

Pokud pan Mašín z USA vykřikuje něco o morálním rozpadu české společnosti na základě čestného odůvodnění zamítnutí pražského magistrátu k žádosti o exhumaci jeho matky, vytvořil z toho pan Mašín, nikoliv já, věc veřejnou

6 0
možnosti
MB

Bří Mašínové jsou spolehliví - Vždy rozproudí diskusi! Pak se dozvíme, že nebyli hodní! Usmrtili omámeného stážmistra Honzátka. Ten hodný zase byl, protože sloužil lidumilným Komunistům. Ti nelenili a odhalili krvežiznivého Heiodora Píku a hlavně Rafinovaně nebezpečnou matku - Miladu Horákovou! STOVKY dalších - byli popraveni - aby se Lidu této země vedlo lépe! To vše, se dělo v rámci - Třídního boje. Jak se tomu měl člověk bránit ? - Nevíme dodnes. Víme pouze,. že Mašínové jsou zločinci ! Krvaví Komunisté, opět mluví Vládě o Kádrech a zahraniční politice. Tak je to správné - tak to má být. Žádná exhumace = Exkomunikace Mašínů je potřebná - A tak, se zabrání Morálními rozpadu české společnosti ! ... :-)

5 8
možnosti
JN

Jistě je vám známo, že v době, kdy byl popraven Heliodor Píka byla členkou KSČ i pani Zdena Mašínová. A její bratr soudruh major Novák byl v KSČ až do důchodu.

6 0
možnosti
Foto

J75a96k79u75b 25R96o47t63h

17. 2. 2019 10:13

Nejvíc o "přehrabování se" a "znesvěcení" řvou komouši, tedy tvůrci toho hromadného hrobu. Mimochodem, kdybych tam měl nějakým estébáckým katem zahrabaného příbuzného, taky bych jej chtěl pohřbít důstojně.

Komunisti, koho jste tam "uložili", že se bojíte nálezu? :-/;-€

13 11
možnosti
LH

A myslíte že by se Vaší žádostí někdo zabýval? A kvůli Vám přehazoval stovky ostatků? Život už jim nikdo nevrátí.....

1 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Od těchto "hrdinů" taková kritika fakt sedí.

7 3
možnosti
Foto

J93a50k79u39b 62R85o40t12h

17. 2. 2019 10:11

Sedí, synku, i kdyby ses uštěkal. :-/;-D

10 3
možnosti
Foto

Paní Pavlíková, znáte nějaký jiný způsob, jak se tenkrát dalo odejít z komunistického koncentráku? Povídejte a přehánějte, pan Řezník vám jistě rád pomůže:-/.

Jinak v těch místech je pohřbeno NĚKOLIK TISÍC OBĚTÍ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU (to jsou zy přehmaty), takže exhumace by byla velmi drahá. To je sice pravda, ale přesto by se měla provést. A ZAPLATIT BY JI MĚL SOUDRUH FILIP SE SVOJÍ BANDOU. !!

14 13
možnosti
JN

Kuriózní je, že o tu exhumaci žádá vdova po dlouholetém funkcionáři KSČ.

2 1
možnosti
PK

spise nez plneni jejich neustalych pozadavku by se melo pripomenout, ze tito "hrdinove" podrizli svazaneho cloveka.....to neni boj, ale sprosta vrazda. Podle toho by s nini melo byt zachazeno a jednano.

26 6
možnosti
DR

K tomu není co dodat. Snad jen poslat toho křiklouna kam patří.

0 1
možnosti
JN

To jsou jen takové poslední křečovité pokusy o získání pozornosti. Nejlépe je na tyto aktivity posledních členů rodiny Mašínovy nereagovat. Za pár let to příroda vyřeší sama.

19 4
možnosti
JH

Faráři si to prosadili, aby se hledaly ostatky jejich člověka.

3 2
možnosti
OP

Prosadili a nic dobrého z toho nemůže vzejít. Po Mašínových se budou dožadovat exhumace další pozůstalí a ti, co na to nemají, budou jen zírat na drancování hrobu

4 1
možnosti
Foto

Mašíni těch bolševiků bohužel postříleli málo.

18 11
možnosti
PK

o tu strelbu by ani neslo-tam jsou sance na obou stranach. ale podriznout svazaneho cloveka? jsou to zlocinci, stejne jako Topolanek, ktery jim dal statni vyznamenani. zavrel bych je, misto vecneho adorovani...

4 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1454x
Cítím se spoluzodpovědná za devastaci lidských myslí a chci něco udělat pro pozitivní změnu. Moje příspěvky jsou alternativou k většinovému pojetí

FB skupina od 03/2020: Poznámky Olgy Pavlíkové

Seznam rubrik